بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, July 20, 2014

Vadi'nin Yengesi Polat Alemdar'ı Anlattı 2014

Vadi'nin Yengesi Polat Alemdar'ı AnlattıVadi'nin Yengesi Polat Alemdar'ı Anlattı

Vadi'de Polat'ın sevgilisini canlandıran Çiğdem Batur'dan samimi açıklamalar.. Daha önce birçok dizide oynayan ancak Kurtlar Vadisi Pusu dizisnde canlandırdığı Savcı Leyla karakteriyle zirveye oturan Çiğdem Batur, hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Sabah gazetesinden İlker Gezici'nin sorularını yanıtlayan Batur, rol arkadaşı Necati Şaşmaz'a övgüler dizdi. Güzel oyuncu Polat Alemdar karakteriyle ilgili olarak da, "Polat'ı her kadın ister, ancak onunla ilişki yaşamak çok zor" şeklinde bir ifade kullandı.

Kariyerinizin dönüm noktası nedir?

Popülarite anlamında dönüm noktam 'Kurtlar Vadisi'dir.

Dizide rol almaya başladıktan sonra hayatınızda neler değişti?

Daha fazla kişiye ulaştım ve daha fazla insan beni tanıdı.

ÖNCE SEVİLMEDİM
Seyirciye kendinizi sevdirmek güç oldu mu peki?

Evet, başta 'Savcı Leyla' karakteri 'Polat'ın işlerine çok fazla karışıyor diye çok sevilmedim. İkinci bölümden sonra sokakta yürüyemez oldum. "Polat'ın işine çok karışma" diye bağıranlar oldu.

Sonrasında seyircinin bakış açısı değişti, değil mi?

Kesinlikle! Eli silah tutan, ayakları yere sağlam basan, yeri geldiğinde çok otoriter olan ve 'Polat'ı bile yönlendiren güçlü bir kadın tipini seyirci çok sevdi. Bunun başarı olduğunu düşünüyorum.

Çiğdem Batur'un fotoğrafları

Bunu nasıl başardınız sizce?

'Vadi kadınları' diye bir şey var ve genelde sevilmezler ama ben bunu yıktım. Erkekler; güçlü, zeki kadınlardan kaçarlar aslında, baskın olan kadını çok fazla sevmezler. Ama bu karakter öyle olmadığını gösterdi. Erkekler de güçlü ve baskın kadını sevip kabul edebiliyorlarmış.

'LEYLA' OLMAK ZOR
Dizinin çok sayıda kadın seyircisi de var. Bunu nasıl karşılıyorsunuz?

Onlara hayranım. Bence; 'Polat-Leyla' aşkının da diziyi izlemelerinde etkisi var. Kendilerini, 'Leyla'nın yerine koyup onun gibi olmak istiyorlar ama 'Leyla' gibi olmak her babayiğidin harcı değil.

HER KADIN POLAT'I İSTER ANCAK..
'Polat'; kadınların idealize ettiği bir karakter mi size göre?

Bütün kadınlar güçlü erkek ister. 'Polat Alemdar' da çok güçlü, sevdiğine sahip çıkan bir karakter. Ancak onun aşktan çok daha büyük ve önemli işleri var. İdealize edilen bir erkek belki ama 'Polat' gibi bir adamla ilişki yaşamak çok zor. Düşünebiliyor musunuz; sevdiğiniz erkeğin başına her an bir şey gelebilir.

'MEMATİ'NİN ÖLÜMÜNÜ İZLEYİCİ DE KABULLENDİ
'Memati'nin diziden ayrılması diziyi etkiledi mi sizce?

"Keşke ayrılmasaydı" diyen pek çok insan var ama reytinglere baktığımızda olumsuz etkilediğini söyleyemeyiz. Haftanın birincisi hâlâ 'Kurtlar Vadisi: Pusu'. 'Memati'nin ölümünü kabul ettiler. Ona da saygı duydular. n Dizinin 10 senedir reytinglerde birinci olmasını neye bağlıyorsunuz? Gündemi takip eden bir dizi. Siyasi, güncel konuları; yeri geldiğinde henüz gerçekleşmeden seyircisine aktaran, haberleri izlemeyen izleyiciye bile bir bölümüyle o hafta neler olduğunu anlatan bir proje 'Kurtlar Vadisi'. Sadece insanların birbirini öldürdüğü bir mafya dizisi değil. 10 yıldır alternatifi de yapılamadığı için halen birinci.

ROLÜN AĞIRLIĞI ÇOK FAZLA
Kendinize yakın buluyor musunuz 'Savcı Leyla'yı?

Ben de hayata karşı sert ve güçlü dururum; duvarları olan biriyim. Benim de çok sinirlendiğimde bir kaşım kalkar; 'Leyla' gibi dominant tarafım var.

Rolün ağırlığını taşıyor musunuz?

Savcı olmak; çok zor ve büyük sorumluluk gerektiren bir meslek. Seyirci bu durumu sizinle o kadar fazla özdeşleştiriyor ki... Eğlenmeye gittiğimde daha ağır takılıyorum.

Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support