بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, July 19, 2014

PANA FİLM'DEN SİNEMA SEKTÖRÜNE DEV YATIRIM! 2014

http://www.medyaradar.com//f1/e3f_fceff.jpgPana Film, sinema ve televizyon sektörüne yüksek nitelikli elemanlar yetiştirmeye hazırlanıyor.
Sinema ve televizyon alanında fenomen yapımlar üreten Pana Film, şimdi de Pana Sinema Akademisi’yle, sinema ve televizyon sektörüne yüksek nitelikli elemanlar yetiştirmeye hazırlanıyor. Ekim ayında eğitime başlanacak olan Pana Sinema Akademisi’nde öğrenci ön kabulleri son hızla devam ediyor.

Pana Sinema Akademisi, ülkemizdeki oyunculuk okullarının pek rağbet etmediği kamera karşısında oyunculuk başta olmak üzere, konuşma eğitimi, radyo-televizyon için spikerlik ve sunuculuk ile Pana Film’in temel kimlik işareti olan senaryo yazım alanlarında etkili bir eğitim vermeyi hedefliyor. 

Parmak izinizi keşfedin 

Gitgide genişleyen sinema ve televizyon alanında, nitelikli elemanlara duyulan ihtiyaç her geçen gün artıyor. Pana Sinema Akademisi, hem “kişisel gelişim”, hem de “mesleki eğitim” programlarıyla, kendi parmak izinizi keşfetmenizi amaçlıyor.   

Spikerlik ve Sunuculuk programı, alanının tanınmış ve uzman kimlikleriyle yüzyüze eğitim fırsatı sunuyor. Radyo ve televizyon sektöründeki yoğun talep, iyi yetişmiş spiker ve sunuculara değerli fırsatlar veriyor.  

Temel Konuşma Eğitimi / Diksiyon programı, sadece profesyonelleri değil, kişisel gelişim hedefleyen, özgüvenini güçlendirmek ve güven telkin etmek isteyen herkesi kapsıyor. 

Kamera Karşısında Oyunculuk programı, kamera – oyuncu ilişkisinin temel çizgisini izleyerek, kişilere kendilerini kamera karşısında sınama fırsatı sunuyor.  

İşte Pana Sinema Akademisi’nin Dev Kadrosu:  

Spikerlik-Sunuculuk: Müge Wöber (TRT), Gülay Oktar (TRT, Star, Number One FM), Orhan Ertanhan (TRT, Kanal D), Melih Gümüşbıçak (TRT, Show TV), Gökhan Telkenar (TRT, Kanal D), Gökmen Karadağ(TV8), Mustafa Yolaşan (TRT), Nazlı Tolga (Fox TV) 

Temel Konuşma Eğitimi/Diksiyon: Müge Wöber (TRT), Gülay Oktar (TRT, Star, Number One FM, Power FM) 

Kamera Karşısında Oyunculuk: Osman Wöber, Sönmez Atasoy, Ediz Hun, Sumru Yavrucuk, Gülen Karaman, Ülkü Duru, Ayçe Abana, Akasya Asıltürkmen, Sinem Soner, Emre Akbaba
http://adf.ly/Xx4GN
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support