بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, July 20, 2014

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM / KURTLAR VADİSİ PUSU FRAGMAN İZLE 2014

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM / KURTLAR VADİSİ PUSU FRAGMAN İZLE

KVP Yeni Sezon. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinin ardından merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı yapımcı şirket tarafından yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanını izlemek için ilgili video bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı ve Kurtlar Vadisi Pusu haberleri. Kurtlar Vadisi Pusu yen sezonda kendi gününde kendi saatinde Kanal D ekranlarında olacak.

KVP Yeni Sezon. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinin ardından merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı yapımcı şirket tarafından yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanını izlemek için ilgili video bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı ve Kurtlar Vadisi Pusu haberleri. Kurtlar Vadisi Pusu yen sezonda kendi gününde kendi saatinde Kanal D ekranlarında olacak.
Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Fragmanı


HD Dizi İZLE / KVP Sezon finali Full İZLE. (Efsane Bölüm) Yüksek görüntü kalitesiyle KVP izle - seyret . Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle - Kurtlar Vadisi Pusu 229. Bölüm İzle KURTLAR VADİSİ PUSU. HD kalite Kurtlar Vadisi Pusu izle. Kurtlar Vadisi Pusu 229.Bölüm Full izle. Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm Full izle. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm full izle. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali full izle. Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölümde yer yerinden oynuyor. Kurtlar Vadisi Pusu macerası 229.bölümü ile sezona noktayı koydu. Aksiyon ve heyecanın tavan yaptığı Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölümü kaçıranlar ve Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali bölümünü tekrar izlemek isteyenler için Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm full izleme bağlantısı haberimizde. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm - Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölümün tamamını yüksek görüntü kalitesi farkıyla izlemek için Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm full izleme bağlantısına tıklayınız.
Kurtlar Vadisi Pusu 229.Bölüm Full İzle / Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali / Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm
Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm Full izle. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 229.bölümle bir Kurtlar Vadisi Pusu sezonunu daha kapattı. Ekranların tam 11 yıldır beğenilerek izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölümü ile ekranlara veda etti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Vadi severleri sürpriz gelişmeler bekliyor.
Heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile ekranların en fazla izlenen dizisi olmayı başaran Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölümde neler yaşandı ? Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölümde ne oldu ? Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm özeti ve Kurtlar Vadisi Pusu son bölümün tamamını izleyebileceğiniz yüksek görüntü kalitesi Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izleme bağlantısı..
Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm özeti:
Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde heyecan ve aksiyonun dozu hiç düşmedi. Cahit ve Abdülhey'i karşı karşıya getiren Mr Key , Cahit'i sınarken KGT ekibinin operasyonu ile Mr Key'in oyunu bozulur. KGT ani baskınla Abdülhey ve Mete'nin annesini kurtarır. Cahit, Mr Key'in Abdülhey'i vurması için verdiği silahın boş olduğunu anlayınca Key'in gözüne girmeyi başarır. Cahit aynı zamanda Mr Key'in hakkında ne düşündüklerini öğrenmesi için Key'den tapınakçıların yapacağı önemli toplantının biletini de kapar.
Pusat Çakır düşmanlarına korku salıyor. Baltazar ve Ruscoln'ün ortağı Pusat Çakır önce gözlerinin önünde Şamil'i vuran İvan'ı öldürür. Sonra da Baltazar ve Ruscoln için çok değerli olan Baytar'ın kafasına sıkar. Cahit tapınakçıların toplantısına katılır. Cahit kendisiyle birlikte havaya uçurmak istediği toplantıdan şans eseri kurtulur. Ancak Cahit tapınakçıların önemli bazı isimlerini öldürse de asıl hedeflerindeki isim büyük üstadı yine öldüremez.
Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm - Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinin final sahnesinde KGT ekibinin mekanı Abdülhey'de burada bulunduğu sırada havaya uçurulur. Mr Key'in patlattığı bomba ile ortalık karışır , göz gözü görmez. Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm bu sahne ile sezona veda ederken Kurtlar Vadisi Pusu severlerin aklındaki en büyük soru şüphesiz Abdülhey'in akıbeti olacak..
KENAN ÇOBAN (ABDÜLHEY) DİZİDEN AYRILIYOR !
Vatan gazetesinin haberine göre; Dizinin ilk bölümünden bu yana tam 11 yıldır Abdülhey'i canlandıran Kenan Çoban ayrılık kararı aldı. Necati Şaşmaz ‘belki vazgeçer' diye sezon finalinde Abdülhey'i öldürmeye kıyamadı.Şaşmaz, Elinde bomba patlayan Abdülhey'in akıbetini havada bıraktı. Dizinin takipçileri de Abdülhey'in ölüp ölmediğini merak ediyor. Ancak bu olanlara rağmen Kenan Çoban kesin kararını verdi ve diziyle yollarını ayırdı.
Kenan Çoban yeni yayın döneminde çok farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkacak. Çoban, yeni dizisi için Kurtlar Vadisi'ni zirveye taşıyan eski senaristleri Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'la el sıkıştığı iddia ediliyor. Çoban, Eylül'de başlayacak dizide uyuşturucu satıcılarına karşı mücadele edecek. Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun gibi artık kendi kanatlarıyla uçacak.
Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban Diziden Ayrıldı
Abi-kardeş arasında yaşanan kavga sonrası dizinin iki önemli ismi Bahadır Özdener ile Cüneyt Aysan Pana Film’le ipleri kopardı. Bütün bunların ardından Şaşmaz’ın vadideki macerasına ‘yalnız kurt’ olarak devam ettiğini biliyoruz. Ve gelelim son darbeye! Dizinin en önemli karakteri, Polat Alemdar’ın can dostuAbdülhey de sonunda pes etti.
11 YILDIR ABDİLHEY CAN VERİYORDU
Dizinin ilk bölümünden bu yana tam 11 yıldır Abdülhey’i canlandıran Kenan Çoban ayrılık kararı aldı. Necati Şaşmaz ‘belki vazgeçer’ diye sezon finalinde Abdülhey’i öldürmeye kıyamadı. Elinde bomba patlayan Abdülhey’in akıbetini havada bıraktı. Dizinin takipçileri de ölüp ölmediğini merak ediyor. Ancak duyduğuma göre Kenan Çoban kesin kararını vermiş ve diziyle yollarını ayırmış. Geri dönüşü yok. Yeni yayın döneminde çok farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkacakmış. Anlaşmasını yapmış bile. Çoban, yeni dizisi için Kurtlar Vadisi’ni zirveye taşıyan eski senaristleri Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’la el sıkışmış. Çoban, Eylül’de başlayacak dizide uyuşturucu satıcılarına karşı mücadele edecek. Kurtlar Vadisi’nin Memati’si Gürkan Uygun gibi artık kendi kanatlarıyla uçacak.
İşte Kenan Çoban'ın fotoğrafları...

ÖMERLİ’DE FİDANLIK KURDU
Oyuncu Kenan Çoban İstanbul Ömerli İshaklı’da fidanlık kurdu. Garden?Consept isimli mekanda peyzaj ağaçlar ve çiçekler yetiştiren Çoban aynı zamanda organik ürünlerden oluşan mönüsüyle yeme içme hizmeti de veriyor.
Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban Diziden Ayrıldı
KENAN ÇOBAN KİMDİR?
22 Ocak 1975’te Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Elazığ’da tamamladı. Elazığ Ticaret ve Meslek Lisesi mezunu olan Çoban, Antalya ve Ankara’da spor işletmeciliği yaptı. Kurtlar Vadisi, Kenan Çoban’ın ilk dizi deneyimi.
Atletizm, futbol, tekvando sporlarını ve ata binmeyi seviyor. Boş vakitlerinde spor yapıyor, sinemaya gidiyor. En çok aksiyon filmlerini seviyor. En beğendiği yabancı aktörler Mel Gibson, Tom Cruise ve Al Pacino.
En büyük hayali, özel harekatta vurucu tim olarak görev almak.
Kendini disiplinli ve titiz biri olarak tanımlayan Kenan Çoban: “Her yaptığım işi severim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım, verilen her görevi yerine getiririm ve hiçbir işim yarım kalmaz.” diyor.
ABDÜLHEY KİMDİR?
Aslan Bey ve KGT tarafından Polat’ı korumakla görevlendirilmiştir. Bir parkta çöpçü olarak Polat’ın karşısına çıkmasının ardından bir süre sonra Polat`ın sağ kolu olmuştur. Kuzey Irak`a daha önce gizli örgütteyken defalarca görev için gelmiştir. Daha sonra Polat Alemdar'la aynı örgütte yer almıştır. Irak`ı ve orada yaşayanları en iyi o tanımaktadır. Abdülhey`de Polat Alemdar gibi savaş sanatında ve silah kullanımında uzmanlaşmıştır. Sessizdir, konuşması istenmediği sürece konuşmaz. Harekete geçmeden önce sonuçlarını araştırır. Aceleyle veya sinirle hareket etmez.
Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban Diziden Ayrıldı
KURTLAR VADİSİ PUSU 229.BÖLÜM FRAGMANI / KURTLAR VADİSİ PUSU SEZON SONU BÖLÜMÜ
KURTLAR VADİSİ PUSU 229.BÖLÜM FRAGMANI. KURTLAR VADİSİ PUSU sezon finali fragmanı yayınlandı. KURTLAR VADİSİ PUSU 229.BÖLÜM FRAGMANI İZLE. KURTLAR VADİSİ PUSU 229.BÖLÜM FRAGMANI (KURTLAR VADİSİ PUSU sezon finali ) hakkında merak edilenler. KURTLAR VADİSİ PUSU 229.BÖLÜMde neler yaşanacak?
Abdülhey ve Cahit karşılaşması nasıl sonuçlanacak? KURTLAR VADİSİ PUSU son bölümde Mr. Key , Cahit'e Abdülhey'i öldürmesi için emir veriyor. Cahit silahını doğrultmuş hayatının en önemli kararını vermek üzeredir. Cahit , Abdülhey'i öldürecek mi?
KURTLAR VADİSİ PUSU 229.BÖLÜM ile sezona veda edecek. Cahit ve Abdülhey'in akıbetinin yanında daha bir çok soru cevabını bekliyor. Pusat Çakır, kendisine pusu kuranların peşinde. Pusat Çakır kendisine pusu kuran adamın arkasında Baltazar olduğunu öğrenebilecek mi? Polat Alemdar'ın KURTLAR VADİSİ PUSU son bölümde gördüğü rüya neye işaret? Polat Alemdar KURTLAR VADİSİ PUSU 229.BÖLÜMDE ( KURTLAR VADİSİ PUSU Sezon Finali ) annesi ve babasını da mı kaybediyor? Bu soruların cevabı KURTLAR VADİSİ PUSU 229.BÖLÜMde olacak. KURTLAR VADİSİ PUSU sezon finali fragmanı ( KURTLAR VADİSİ PUSU 229.BÖLÜM ) haberler.com adresinde.
KURTLAR VADİSİ PUSU Sezon Finali Fragmanı. Sezon Finali Fragmanı. KURTLAR VADİSİ PUSU 229.bölüm fragmanı izle. KURTLAR VADİSİ PUSU fragmanı izle. KURTLAR VADİSİ PUSU 229.bölüm ilk görüntüler. KURTLAR VADİSİ PUSU son bölüm fragmanı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı. KURTLAR VADİSİ PUSU 229.bölümde neler olacak? KURTLAR VADİSİ PUSU 229.bölüm özeti KURTLAR VADİSİ PUSU 229.bölümden merak edilenler.. başlıkları altında aradığınız haberlerin detayları. KURTLAR VADİSİ PUSU 229.bölüm fragmanını izlemek için linke tıklayınız.
KURTLAR VADİSİ PUSU 229.BÖLÜM FRAGMANI yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu takipçilerinin sabırsızlıkla bekledikleri Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm ilk görüntüleri (Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm fragmanı) yayına girdiği andan itibaren büyük ilgi gördü. Bilindiği üzere Kurtlar Vadisi Pusu sezona 229.bölümü veda ediyor. Mükemmel bir kapanış yapmaya hazırlanan KURTLAR VADİSİ PUSU dizisi bu hafta çok ses getirecek gibi görünüyor. Öyleki Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölümde adeta yer yerinden oynuyor.
Abdülhey Cahit'i gerçekten vuruyor mu? Mr Key'in Cahit'i vurmasını emretmesinden sonra sona eren KURTLAR VADİSİ PUSU son bölümden sonra KURTLAR VADİSİ PUSU takipçileri bu sahneye kilitlendi. KURTLAR VADİSİ PUSU 229.bölüm ilk görüntülerine (Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm framgmanı) bakıldığında Abdülhey Cahit'in silahından çıkan kurşunla vuruluyor.
KURTLAR VADİSİ PUSU 229.bölümde KGT ekibinden Şamil alnından vuruluyor ! Kurtlar Vadisi Pusu sezon finaline giderken KGT ve Polat Alemdar'ın ekibinden kopmalar bir bir devam ediyor. KURTLAR VADİSİ PUSU son bölümlerinde ölen İhsan , İmdat ve Bektaş'tan sonra KGT ekibinden Şamil'de Kurtlar Vadisi Pusu dizisine son noktayı koyuyor.
KURTLAR VADİSİ PUSU 229.bölümde Cahit bulunduğu mekanı havaya uçuruyor ! Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölümde Cahit ve Abdülhey ölecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölümde Polat Alemdar'ı şaşkına çeviren tablo ne? Bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölümde. (Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm sezon finali)
KURTLAR VADİSİ PUSU 229. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
KURTLAR VADİSİ PUSU 228.BÖLÜM FRAGMANI ( KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM FRAGMANI) KURTLAR VADİSİ YENİ BÖLÜM
KURTLAR VADİSİ PUSU finale doğru yaklaştıkça heyecanın dozunu iyice artırdı. Vadi severler Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 228.bölümünü adeta soluksuz izledi. Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölüm ( Kurtlar Vadisi Pusu ) Son bölümü kaçıranlar ve aksiyon dolu Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölümün tamamını yüksek görüntü kalitesi farkıyla tekrar izlemek isteyenler için Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölüm (Son Bölüm) full izleme bağlantısı..
KURTLAR VADİSİ PUSU 228.bölüm full izle ( Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm / 228.bölüm ( Yayın saatinden hemen sonra )
Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölüm full izle ( Kurtlar Vadisi Pusu Son / Yeni Bölüm
Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölümü yayın saatinden hemen sonra yüksek görüntü kalitesi farkıyla izlemek için Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölüm (Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm) full izleme bağlantısına tıklayınız. Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölüm kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için haberler.com adresinde sizlerle. Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölüm ve sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun en yeni bölüm fragmanları, yeni bölümlerin tamamını izleyebileceğiniz ilgili video bağlantılarını daima haberler.com adresinde bulabilirsiniz.
KURTLAR VADİSİ PUSU 228.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI ? KURTLAR VADİSİ PUSU 228.BÖLÜM / KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM ÖZETİ
Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölümde neler yaşandı? Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm (Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölüm) özeti. Kurtlar Vadisi Pusu sezonu kapatmaya hazırlanırken uzun süre konuşulacak bir Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölüm ile ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinden bir önceki bölüm (Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölüöm - Kurtlar Vadisi Pusu Son bölüm) ile Vadi severleri adeta ekrana kilitledi. İşte uzun süre gündemden düşmeyecek sahneleriyle bir Perşembe akşamına daha damga vuran Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölümün özeti (Kurtlar Vadisi Pusu Son bölüm) ve Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölüm full izleme bağlantısı.
Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölümde Abdülhey, Mr Key tarafından kaçırılıyor. Mr Key, Abdülhey ve Bektaş'ın beraber girdikleri ihalenin yapıldığı salonda yine kurnazlığını konuşturuyor. Odaya koyduğu bomba ile salonu havaya uçuran Mr Key, bununlada yetinmeyip Abdülhey'i kaçırıyor. Bombanın patladığı sırada şans eseri salondan ayrılmış olan Abdülhey bu saldırıdan kurtulmuş olsa da Mr Key'i takip etmek isterken kaçırılıyor. Bektaş ise salondaki bombanın patlamasıyla ölür..
Mr Key elinde tuttuğu Abdülhey ile KGT ekibinin elinde bulunan Sarp'ın takas edilme anlaşmasını pusuya dönüştürüyor. Key, Abdülhey'i takasa getirmediği gibi KGT ekibinin elindeki tek koz olan Sarp'ı da öldürerek Polat Alemdar ve KGT'nin adeta elini kolunu bağlıyor. Savcı Leyla kardeşinin katillerinden biri olan Sarp'ın , kardeşinin öldürdüğü görüntülere ulaşıyor.
Pusat Çakır, kendisine atılan pusunun izlerini sürmeye devam ediyor. Pusat, kendisine tekrar suikast hazırlığı yapan fakat bu defa da başarılı olamayan Baltazar'ın adamı Tamer'i mekanında sıkıştırır. Girdikleri çatışmada yakın arkadaşı İhsan yaralanır. Pusat Çakır tam Tamer'i yakalayıp konuşturmak üzereyken Baltazar mekana gelir ve Tamer'in konuşmasına müsade etmeden kurşunu sıkar. Pusat Çakır bunun hesabını soramadan İhsan'ın yere yığılmasıyla bir şok daha yaşar. Bektaş'tan sonra Pusat Çakır'ın yoldaşı İhsan'da Kurtlar Vadisi Pusu serüvenine noktayı koyar.
Cahit, Mr Key'in isteğini yerine getirebilecek mi? Mr Key elinde tuttuğu Abdülhey'i, Cahit'in vurması için Cahit'e emir veriyor. Cahit ne yapacak? Abdülhey ölüyor mu? Cahit, Abdülhey'e doğrulttuğu silahı ateşleyecek mi? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 228.bölümde olacak. Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinde neler yaşanacak? Vadi severler şimdi bu soruların cevabını, Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm ilk görüntüleri (Kurtlar Vadisi Pusu 229.bölüm fragmanı) yayına girdiği andan itibaren haberler.com adresinde sizlerle.

KURTLAR VADİSİ PUSU 226. BÖLÜM İZLE - KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE - KURTLAR VADİSİ PUSU İZLE. Vadi severler ekran başına. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 226.bölümü ile ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin heyecan ve aksiyon dolu son bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Kurtlar Vadisi Pusu 226.bölüm full izleme bağlantısı haberimizde.
Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle. Kurtlar Vadisi Pusu 226.bölüm full izle. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm full izle. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi izle. Kurtlar Vadisi Pusu 22 Mayıs Son Bölüm izle. Kurtlar Vadisi Pusu full izle.. başlıkları altında aradığınız haberlerin detayları.
KURTLAR VADİSİ PUSU 226.bölüm bir Perşembe akşamına daha damga vurdu. Kurtlar Vadisi Pusu 226.bölüm ( KURTLAR VADİSİ PUSU Son Bölüm ) Vadi severlere yine unutulmaz bir Kurtlar Vadisi Pusu bölümü sunmayı başardı. KURTLAR VADİSİ PUSU 226.bölümün tamamını yüksek görüntü kalitesi farkıyla izlemek için KURTLAR VADİSİ PUSU 226.bölüm ( Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm ) full izleme bağlantısına tıklayınız. Kurtlar Vadisi Pusu 226.bölüm full izleme bağlatısı ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin son bölümleri , Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümler ve en güncel Kurtlar Vadisi Pusu haberleri daima bu adreste sizlerle..
Kurtlar Vadisi Pusu 226.bölüm ( Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm Full )
KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜM FRAGMANI yayınlandı. KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜM fragmanı merakla bekleniyordu KURTLAR VADİSİ PUSU 226.bölümde neler olacak ? KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜM fragmanı hakkında detaylar. Kurtlar Vadisi Pusu 226.bölüm fragmanı çıktı. Vadi yeni bölümde tapınakçıların yeni elemanı Key eylemlerine aralıksız devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu serüvenine hızlı bir giriş yapan Key, Polat Alemdar ve KGT ekibini çok zorlayacak gibi görünüyor.
KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜM fragmanı yayınlandı. Vadi 226.bölümde heyecan dorukta. KURTLAR VADİSİ PUSU son bölüm Margaret'in öldürüldüğü sahne ile son bulmuştu. Margaret tapınakçılar tarafından kurtarılmış ve yine tapınakçılar tarafından infaz edilmişti. KGT Margaret'in cesedine ulaşıp Polat Alemdar'ı gelişmelerden haberdar ettiği anda patlayan bomba sonrası ne olacağı KURTLAR VADİSİ PUSU 226.bölümün en çok merak edilen konusu. Margaret'ı infaz edip cesedi üzerine bomba yerleştiren Key isimli tapınakçıların yeni şovalyesi Polat Alemdar ve ekibini oldukça zorlayacak gibi. KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜM FRAGMANI haberler.com adresinde sizlerle.
Polat Alemdar'ın yeni düşmanı Mr. Key bu kez hangi operasyonu düzenleyecek? Mr. Key, operasyonlar için kimi seçecek?
Cahit, Tapınakçılar'dan yeni komutanla ilgili bilgileri alacak mı? Margaret'ın öldürüldüğü yerde tuzağa düşürülen Akif ve ekibi kurtulacak mı? Mete hastaneden nasıl çıkacak? Siyah Sancak'ın Afganistan'daki ilk görevi ne olacak? Kara, bu görev için kimleri seçecek?
Polpo, Baltazar'dan intikam mı alacak? Pusat, Dişçi'ye verdiği sözü tutabilecek mi?
Polat, Cahit ve Safiye birlikteliğiyle ilgili net kararını açıklayacak. Cahit ve Safiye evlenecek mi?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 15 Mayıs Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak KURTLAR VADİSİ PUSU'nun 226. bölümünde olacak...
KURTLAR VADİSİ 226.BÖLÜM FULL İZLE. KURTLAR VADİSİ 226.BÖLÜMDE HEYECAN VERİCİ GELİŞMELER VARDI. KURTLAR VADİSİ YENİ BÖLÜMÜ KAÇIRANLAR VE TEKRAR İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN HABERLER.COM ADRESİNDE SİZLERLE. KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜMDE ( KURTLAR VADİSİ 226.BÖLÜM ) NELER YAŞANDI ? KURTLAR VADİSİ 226.BÖLÜM ÖZETİ VE KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM FULL İZLEME BAĞLANTISI HABERİMİZDE. KURTLAR VADİSİ 226.BÖLÜMDE YAŞANANLAR:
KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM FULL İZLE - KURTLAR VADİSİ DİZİSİNİN ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE KENDİLERİNİ BİR ANDA MR KEY'İN HAİN PUSUSUNUN TAM ORTASINDA BULAN AKİF VE TALHA ŞANS ESERİ BU PUSUDAN KURTULUR. ANCAK KGT EKİBİNİ BULUNDUKLARI MEKANDAN ÇIKTIKLARI ANDAN İTİBAREN KÖTÜ BİR SÜRPRİZ BEKLEMEKTEDİR. ARMAGEDDON TİMİ KGT EKİBİNİN PATRONU VE ÜYELERİNİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN SALDIRIYA GEÇER. ANCAK KGT EKİBİ ABDÜLHEY'İN DE OLAY YERİNE TAM ZAMANINDA GELMESİYLE BURADAN DA KURTULMAYI BAŞARIR.
KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM FULL İZLE - KURTLAR VADİSİ 226.BÖLÜMDE PUSAT ÇAKIR YENİ GÖREVİ İÇİN HAZIRLANIYOR. DİŞÇİ'NİN ÖLDÜRÜLMESİ İSTEDİĞİ ADAM İÇİN AFGANİSTAN'A GİTMEK ÜZERE HAZIRLIKLARA BAŞLAYAN PUSAT ÇAKIR, KARA YÖNETİMİNDEKİ SİYAH SANCAK EKİBİNİN DESTEĞİNİ DE ARKASINA ALIR. KARA AFGANİSTAN'A GÖTÜRMEK İÇİN SİYAH SANCAK EKİBİNDEN 3 ADAMINI SEÇER. AFGANİSTAN'DA PUSAT ÇAKIR'I KÖTÜ BİR SÜRPRİZ BEKLER. PUSAT ÇAKIR BAYTAR İSİMLİ ADAMA ULAŞAMADAN BAYTAR'IN ADAMLARI PUSAT ÇAKIR'A ULAŞIR. KARA İSE PUSAT ÇAKIR VE ADAMLARINI KURTARMAK İÇİN DERHAL İŞE KOYULUR.
KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM FULL İZLE - CAHİT , SAFİYE'YE ONUNLA EVLENMEKTEN VAZGEÇTİĞİNİ SÖYLÜYOR. SAFİYE CAHİT'İN BU TAVRI KARŞISINDA ŞAŞKINA DÖNÜYOR. KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜMDE ALEVİ ÖNDERLERİNDEN ZİYAETTİN DEDE METE'NİN DÜZENLEDİĞİ SUİKAST İLE ÖLDÜRÜLÜYOR. ZİYAETTİN DEDE'NİN CENAZE TÖRENİNDE ZÜLFİKAR AĞA'NIN ÜZERİNDE BELİREN BİR SNİPER LAZERİ KURTLAR VADİSİ 226.BÖLÜMÜN SON SAHNESİ OLUYOR. ZÜLFİKAR AĞA ÖLÜYOR MU? KURTLAR VADİSİ SERÜVENİNİN BABACAN AĞASI ZÜLFİKAR'IN AKİBETİ MERAK EDİLİYOR. BU SORUNUN CEVABI KURTLAR VADİSİ PUSU 227.BÖLÜMDE OLACAK. EN GÜNCEL KURTLAR VADİSİ VE TÜRKİYE'NİN EN FAZLA İZLENEN DİZİLERİNİN FRAGMAN VİDEOLARI VE YENİ BÖLÜMLERİ DAİMA BU ADRESTE SİZLERLE.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM, ATV EKRANLARININ GÜNDEM BELİRLEYEN DİZİSİ KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜYLE EKRANA GELDİ. KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLDU ? AKİF PATLAMADAN KURTULABİLDİ Mİ? POLAT'IN BAŞINA NELER GELDİ? KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM KAÇIRANLAR VE YENİDEN İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN HABERLER.COM ADRESİNDE.. KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜ TEK PARÇA OLARAK HABERİMİZDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ. (KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM)
KURTLAR VADİSİ PUSU 226. BÖLÜM İZLE - KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE - KURTLAR VADİSİ PUSU İZLE. VADİ SEVERLER EKRAN BAŞINA. KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİ 226.BÖLÜMÜ İLE EKRANLARA GELDİ. KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNİN HEYECAN VE AKSİYON DOLU SON BÖLÜMÜNÜ KAÇIRANLAR VE TEKRAR İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜM FULL İZLEME BAĞLANTISI HABERİMİZDE.
KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE. KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜM FULL İZLE. KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM FULL İZLE. KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİ İZLE. KURTLAR VADİSİ PUSU 22 MAYIS SON BÖLÜM İZLE. KURTLAR VADİSİ PUSU FULL İZLE.. BAŞLIKLARI ALTINDA ARADIĞINIZ HABERLERİN DETAYLARI.
KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜM BİR PERŞEMBE AKŞAMINA DAHA DAMGA VURDU. KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜM ( KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM ) VADİ SEVERLERE YİNE UNUTULMAZ BİR KURTLAR VADİSİ PUSU BÖLÜMÜ SUNMAYI BAŞARDI. KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜMÜN TAMAMINI YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİ FARKIYLA İZLEMEK İÇİN KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜM ( KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM ) FULL İZLEME BAĞLANTISINA TIKLAYINIZ. KURTLAR VADİSİ PUSU 226.BÖLÜM FULL İZLEME BAĞLATISI VE KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNİN SON BÖLÜMLERİ , KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜMLER VE EN GÜNCEL KURTLAR VADİSİ PUSU HABERLERİ DAİMA BU ADRESTE SİZLERLE.. 

KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölüm full izle. KURTLAR VADİSİ PUSU son bölüm full izle. KURTLAR VADİSİ PUSU yeni bölüm full izle. KURTLAR VADİSİ PUSU dizisi izle. KURTLAR VADİSİ PUSU 08.05.2014 tarihli son bölüm izle. KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölüm özeti. başlıkları altında aradığınız haberlerin detayları.
KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölüm full (SON BÖLÜM) - Vadi yeni bölüm Abdülhey'in kafasına dayanan silah ile başladı. Abdülhey kendisini öldürmek için kafasına silahı dayayan Polpo'nun adamını ani bir hareketle yere seriyor. Ormanda izini kaybettirmek için çalışan Abdülhey Polpo'nun adamları tarafından takip edilir. Polat Alemdar ve Timur'un zamanında yetişmesi ile Abdülhey Polpo'nun adamlarından kurtarılır.
KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölüm full (SON BÖLÜM) - Baltazar, Ruscoln ve Pusat Çakır üçlüsü Polpo'yu ele geçirmeyi başarır. Baltazar Polpo'dan yaptıklarının acısını fena halde çıkarıyor. KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölümde Baltazar'ın rulet masasına oturttuğu iki isim Polpo ve sağ kolu olur.
KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölüm full (SON BÖLÜM) - KURTLAR VADİSİ PUSU yeni bölümde tapınakçıların yeni adamı Key Türkiye'ye geliyor. Polat Alemdar ve KGT , Key'in Türkiye'ye gelmesiyle tehlikeli bir düşmanı daha karşılarında bulurlar.
KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölüm full (SON BÖLÜM) - Kara ve Siyah Sancak ekibi eğitimlerine aralıksız devam ediyor. Siyah Sancak ekibi Kara isminden her geçen gün yeni ve çok önemli bilgiler alıyor.


KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölüm full (SON BÖLÜM) - KGT ekibinin deneyimli üyesi Şamil , İvan ile kardeş olduğu gerçeğini öğreniyor. İvan'ın kardeşi olduğunu öğrenen Şamil çok şaşkındır. İvan ise bu gerçeği kabul etmemekte direniyor.
KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölüm full (SON BÖLÜM) - Polat Alemdar'ın yaşadığını Erhan'da öğreniyor. Polat Alemdar'ın filmi için çalışan ve Polat Alemdar karekterini canlandıracak oyuncuyu arayan Erhan, karşısında gerçek Polat'ı görünce sevinçten ne yapacağını bilemez.
KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölüm full (SON BÖLÜM) - Tapınakçıların Türkiye'de ki yeni adamı Key gelir gelmez işe koyuluyor. Key , bir Türk kahvesine koyduğu bomba ile patlatan Key buradan kanalizasyon boşluğunu kullanarak hapishanedeki Margaret'a ulaşır ve Margaret'ı kaçırır. Key Margaret'ı kaçırdıktan sonra kafasına sıkıyor. Margaret'ın cesedi üzerine yerleştirilen bomba , KGT ekibi oradayken patlıyor. KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölümün final sahnesi yine izleyicileri merak içerisinde bıraktı. KURTLAR VADİSİ PUSU 225.bölüm - son bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için KURTLAR VADİSİ PUSU son bölüm full izleme bağlantısı habermizde.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support