بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, July 20, 2014

Devletin Adamı 'kara' Polat'a Kafa Tutacak! 2014

Haber: Devletin Adamı 'kara' Polat'a Kafa Tutacak!

3 Kanal değiştiren Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni sezonda yine yeni bir kanalda izleyicilerinin karşısına çıkıyor.


Yayınlanmaya başladığı günden beri bir fenomen halinde kendi izleyicisini yaratan Kurtlar Vadisi bu güne kadar 3 kanal değiştirdi. Yeni yayın döneminde yeni kanalda izleyicisiyle buluşacak olan dizinin kötü adamı da değişti.

VADİ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Pana Film, daha önce aldığı kararla Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu sezon TNT'de yayınlanacağını açıklamıştı. Bütün dizilerin yeni bölüm ve fragman yayınladığı bu günlerde Vadi'nin sessizliği koruması,takipçileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

POLAT ALEMDAR'A KAFA TUTACAK

15 Eylül'de sezona başlayacak olan dizinin yeni sezonunda kadroya Hanımın Çiftliği'nden Hakan Boyav dahil edildi. Dizide Kara karakterini canlandıracak olan Boyav, Polat Alemdar'a kafa tutacak.

"ÇOK SEVDİM DİZİYİ"

Hakan Boyav dizi ekibine dahil olması ile ilgili olarak duygularını şu sözlerle ifade etti; "Bu takıma katılmaktan çok mutluyum. Kurtlar Vadisi Türkiye'de çok önemli bir dizidir bana göre. İlk başladığından bu yana sokakta herkes konuşuyor, reyting rekorları kırıyordu. Biz de kendi içimizde güzel diziler yapıyorduk. Ama bir taraftan da Kurtlar Vadisi de hem reyting olarak hem de halkın gündeminde ağırlığını koymaya başlamıştı. Doğrusunu isterseniz bu dizide birinci bölümden itibaren çalışmak istemiştim. Çünkü sevdim diziyi. ''

SİMGESİ SİYAH FULAR

Canlandıracağı karakterle ilgili bilgi vermeyi de ihmal etmeyen Boyav: "Karakterin ismi Kara. Devletin adamı olacak. Bu siyah fular da simgesi Kara'nın. Tabi daha henüz bir ve ikinci bölümleri çekiyoruz. Bu rol nasıl ilerler nasıl gelişir, bunu senaristler biliyo
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support