بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, July 6, 2014

3 Mayıs Beni Affet 365. bölüm özeti2014

65639_247434558730844_2142651470_nEfsun’u, Kürşat’ın evinde yakalayan Kemal, o’nu konuşturmak isterken, Kürşat oradan kaçmayı başarır. Efsun bu durumdan sıyrılabilecek midir? Kemal, Kürşat hakkındaki gerçeği öğrenebilecek midir?
Kemal’in kendisini yakalamasından ve bütün oyunlarının açığa çıkmasından korkan Kürşat, kendisini aklamak için Berat’ı kullanarak Bahar ve Kemal’e bir oyun oynar. Berat’ı ise bir sürpriz beklemektedir. Kürşat’ın evinde Bahar’ın fotoğraflarını bulan Berat, Kürşat’ın Bahar ve Kemal hakkındaki esas planının ne olduğunu öğrenecek midir? 
Feride’den haber alamayan Cüneyt, Tunç’un bir şeyler karıştırdığından şüphelenerek, Feride ve Tunç’un peşine düşer. Cüneyt, Feride’yi Tunç’un hain tuzağından kurtarabilecek midir? Tunç ve Feride otel odasında yalnızlardır. Feride baygındır. Tunç planının son aşamasındadır artık. Bir yandan intikam hırsıyla yanarken bir yandan da Feride’ye bu kötülüğü yaptığı için vicdanıyla savaşır. Tunç intikamının sesini mi vicdanının sesini mi dinleyecektir? Ve Cüneyt onlara ulaşıp, Feride’yi içine düştüğü Tunç tehlikesinden çekip çıkarabilecek midir?
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support