بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, January 4, 2014

NECATİ ŞAŞMAZ EVLENDİKTEN SONRA İLK DEFA 2014

Necati Şaşmaz’ın evlendiğini öğrenince ağlama krizine girdiği öne sürülen Nur Fettahoğlu, dün Nişantaşı’nda görüntülendi. Moralsiz olduğu gözlenen oyuncu, Şaşmaz’la ilgili hiçbir soruya yanıt vermedi.
“Kurtlar Vadisi” dizisinin Polat’ı Necati Şaşmaz’ın 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı ile evliliğinin ardından gözler Nur Fettahoğlu’na çevrildi. Şaşmaz’la 1,5 yıl gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Fettahoğlu, iddiaya göre sürpriz nikâhı öğrenince şoka girdi. İki ay önce ayrıldığı eski sevgilisinin bu kadar kısa bir süre içinde başkasıyla evlilik kararı almasına çok şaşıran oyuncu, ağlama krizine girdi.
2 gün boyunca yemek yemedi!
Üzüntüden iki gün boyunca hiçbir şey yemediği, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin setinden de izin aldığı söylenen Nur Fettahoğlu’nu teselli etmek, yakınlarına düştü. Dostlarının telkinleriyle kendini toparlamaya çalışan Fettahoğlu, dün de onların isteği üzerine dışarı çıktı, Nişantaşı’na gitti. Düğünden sonra ilk kez görüntülenen oyuncu, objektifleri görünce başını yere eğdi, konuşmak istemedi. Makyajsız olduğu gözlenen Fettahoğlu, Şaşmaz’la ilgili hiçbir soruya yanıt vermedi, “Kesinlikle konuşmayacağım. Bu konuda benden laf alamazsınız” diyerek aracına bindi ve oradan uzaklaştı.
Gözleri doldu!
Sorular karşısında gözleri dolan Nur Fettahoğlu, fotoğrafları çekilirken gülümsemeye çalıştı.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support