بطل فلم وادي الدئاب

Thursday, January 9, 2014

Mert Altınışık Kimdir? Biyografisi2014

Mert AltınışıkMert Altınışık, 14 Mayıs 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Uludağ Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Genç ve bir o kadarda yakışıklı dizi oyuncusu oldukça bilgili ve başarılı olması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Kısa süre içerisinde büyük bir ün yakalayan ve başarıdan başarıya koşan bu genç oyuncu kendisini adeta televizyon dünyasına ve tiyatro dünyasına adamıştır.
Star Tv Beni Affet Dizisi Oyuncusu Mert Altınışık Hayatı, Biyografisi, Nereli, Mert Altınışık Kaç Yaşında, Boyu Kaç Cm, Kaç Kilo, Mert Altınışık Foto Galeri, Doğum Tarihi Nedir, Mert Altınışık Fotoğrafları..
Mert Altınışık 14 Mayıs 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Yakışıklı oyuncu eğitim öğretim hayatı boyunca çok başarılı olmuştur. Mert Altınışık Uludağ Üniversitesi Oyunculuk Bölümünü de başarı ile tamamlamasının ardından kendisini dizi oyuculuğuna vermiştir bir cast ajansına yazılan Mert Altınışık bu ajans sayesinde bir çok dizide rol alma şansını elde etmiştir.
2011 yılında başlayan Firar adlı dizide Kemal adlı karaktere hayat vermiştir. Yine 2011 yılında başlayan be hala yayınlanmakta olan Beni Affet dizisinde oynamaya başlamış ve burada da Kemal adlı karaktere can vermiştir. Bu karakter ile daha da tanınan oyuncuya gösterdiği performans yüzünden bir çok dizi teklifi de gelmiştir.
2008 yılında Baba ile Kızı, yine 2008 Yılında Biçareler ve takip eden 2009 yılında Cehennemlik Gölgeler isimli tiyatro oyununda oynamıştır ve sahnenin tozunu yutmaya başlamıştır.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support