بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, January 4, 2014

Hanımın Çiftliği Dizisinin Galası Adana'da Yapıldı 2014

Hanımın Çiftliği Dizisinin Galası Adana'da Yapıldı
Hanımın Çiftliği Dizisinin Galası Adana'da Yapıldı
Adanalı ünlü yazar Orhan Kemal'in unutulmaz eseri "Hanımın çiftliği"nin ikinci kez televizyona aktarıldığı dizinin galası Adana'da yapıldı.Başrollerini Mehmet Aslantuğ ve Özgü Namal'ın paylaştığı ve Adana'nın Karataş ilçesinde çekimleri yapılan "Hanımın çiftliği"nin dizi ekibi, dizilerinin birinci bölümünü KaktüsPark'ın göl manzaralı bahçesinde Adanalılarla birlikte izledi.
Açık havada, Adanalılar ve dizi ekibi hem ilk bölümü izledi hem de dizinin galasını gerçekleştirdi. Orhan Kemal'in unutulmaz eserinden uyarlanan,1950 döneminin Adanası'nı Kanal D ekranlarına taşıyan 'Hanımın çiftliği' dizi ekibi, birinci bölüm galasını yaptığı KaktüsParkta Adanalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Mehmet Aslantuğ ile Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı, Caner Cindoruk, Hakan Doyar, Ali Düşenkalkar, Ebru Özkan ve Necip Memili gibi ünlü isimlerin yer aldığı 'Hanımın çiftliği' dizi ekibi, ilk günden gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun kaldı.
Milyonlarca izleyicinin günlerdir büyük merak ve heyecanla beklediği dizinin ilk bölümünün izlendiği KaktüsPark'ta toplanan dizi ekibi Adanalıların tebriklerini kabul etti. Dizinin başrollerini üstlenen Özgü Namal ve Mehmet Aslantuğ ise Adanalı hayranlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support