بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, January 12, 2014

Çatlı ve Gonca Us nasıl öldürüldü? 2014

Ergenekon iddianamesinin açıklanmasının ardından örgütle ilgili bildiklerini anlatmak isteyen bir kişi savcı tarafından 'gizli tanık' statüsüne alındı.

Çatlı ve Gonca Us nasıl öldürüldü?Ergenekon iddianamesinin açıklanmasının ardından örgütle ilgili bildiklerini anlatmak isteyen bir kişi savcı tarafından 'gizli tanık' statüsüne alındı. Tanık, Abdullah Çatlı'nın Susurluk'taki kazada araçtan sağ çıktığını ancak orada bulunan bir ekip tarafından öldürüldüğünü iddia etti.
Ergenekon iddianamesinin kamuoyuna açıklanmasından sonra 'gizli tanık' olmak isteyen bir kişi soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'e şok bilgiler verdi. Tanık verdiği ifadede Abdullah Çatlı ve sevgilisi Gonca Us'un Susurluk'taki meşhur kazada ölmediğini, orada bulunan bir ekip tarafından öldürüldüklerini iddia etti. Ergenekon iddianamesinin oluşmasına önemli ölçüde katkı sağlayan 'Dilovası' ve 'İsmet' gibi kodlu gizli tanıklara bir 'gizli tanık' daha eklendi.
kullan
JET HIZIYLA GİZLİ TANIK
Ergenekon iddianamesinin İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilip iddianamenin kamuoyuna açıklanmasının ardından Ergenekon'un PKK ile ilişkisine ve uyuşturucu trafiğini yönettiğine iyice ikna olduğunu belirten bir kişi soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'e giderek can güvenliğinin sağlanması koşuluyla bildiklerini anlatacağını söyledi.
FRENLER DEVRE DIŞI
Öz ile yaptığı ön görüşmenin ardından jet hızıyla 'gizli tanık' kapsamına alınan kişi sarsıcı ifadeler verdi. Gizli tanık savcıya verdiği ifadelerin bir bölümünde Susurluk mevkiinde kaza yapan, Emniyet Müdürü Hüseyin Kocadağ'ın kullandığı ve içinde milletvekili Sedat Bucak, Gonca Us ile Abdullah Çatlı'nın (Mehmet Özbay sahte kimliğiyle) bulunduğu Mercedes'in frenlerinin uzaktan kumandayla devre dışı bırakıldığını iddia etti. Tanığın anlatımına göre otomobilden sağ çıkan Çatlı ile Us ise orada bulunan 3 kişilik bir ekip tarafından boyunları kırılarak öldürüldü:
BUCAK DA ÖLDÜRÜLECEKTİ
“Susurluk kazasında aracın frenleri uzaktan kumandayla devre dışı bırakıldı. Kaza sonrasında Abdullah Çatlı ve Gonca Us ölmedi. Orada bekleyen 3 kişilik bir ekip tarafından boyunları kırıldı. Sedat Bucak da öldürülecekti. Ancak korumaları son anda yetişti. Korumalar bagajda bulunan bir çantayı aldı ve durumu telefonla Haluk Kırcı'ya bildirdi. Bu olayın arkasında ise ünlü bir siyasetçi var. Öldürülmesi planlanan bu siyasetçi önce davrandı.”
http://adf.ly/Xx4GN
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support