بطل فلم وادي الدئاب

Friday, January 17, 2014

Beni Affet 2014

Haber: Beni Affet'te Bahar ve Kemal Zıt Kutuplara SavruluyorBeni Affet'te Kemal ve Bahar'ı zor günler bekliyorKemal ile yeniden birlikte olma kararı alan Bahar’ın tek engeli anlaşmalı olarak evlendiği çocukluk arkadaşı Berat’tır. Ama Berat, Bahar’dan boşanmak için 1 milyon lira istemektedir. Kemal, Berat’ın istediği parayı vermeyi kabul eder. Ancak Berat, Kemal’in babası Osman Kozan’a giderek durumun tam tersini anlatır. Yani Kemal’in Bahar’dan boşanması için kendisine para teklif ettiğini söyler. Bunun üzerine Osman Kozan, Kemal’in para alabileceği tüm kanalları kapatır.

Berat’ın oyunları bununla da bitmez. Bahar’ın ailesinin şehir dışına gideceğini öğrenen Kemal, biricik aşkının Berat’la aynı çatı altında kalmasını istemez. Bunun için Bahar’ın ailesi dönene kadar kalabilecekleri bir ev ayarlar. Bu durumu haber alan Berat hemen harekete geçti. Ve Bahar’ın annesi Sevgi Hanımı arayarak, Bahar’a ulaşamadığın ve Bahar’ın başına bir şey gelmiş olabileceğini söyledi. Bu haberi alan Sevgi Hanım ve Nazire apar topar geri döndüler. Berat onları Bahar’la Kemal’in kaldıkları eve götüdü. Ve olduysa ondan sonra oldu. Sevgi kızı Bahar’ı Kemal ile aynı yatakta görünce çılgına döndü. Bahar’a ağzına gelen söyledi. Diğer yandan Nazire’de Bahar ve Kemal’e yüklendi. İki aşık neye uğradıklarını şaşırdı.


Kemal Berat’ın kendisini korumak için Bahar’la anlaşmalı olarak evlendiğini söylediyse de buna ne Sevgi ne de Nazire inanmadı. Bahar’da son bir hamle ile Berat’a yüklendi. Ondan boşanmak istediğini hayatını zehir ettiğini haykırdı. Kemal, Berat’ın boşanmak için 1 milyon lira istediğini bile söyledi. Ancak Berat bu söylenenlerin hepsini inkar etti. Bahar ve Kemal’in söyledikleri Sevgi’nin ve Nazire’nin öfkesini dindirmedi. Bahar sonrasında yenide kendini affettirmek için annesinin kapısına gitti ama yine annesi onu kapıdan kovdu.
Öte yandan Kozanların evinde yine kavga çıktı. Feride ve Tunç’un aldıkları ihalenin işini yaptırmak için aldıkları işçileri, Osman Kozan para verip işten çıkardı. Bunu öğrenen Tunç, soluğu Osman Kozan’ın karşısında aldı. Ve ona açık açık meydan okudu. Annesine ait ne varsa kendisinden alacağını, ne yaparsa yapsın kendilerini batıramayacağını söyledi. Osman Kozan yine umursamaz bir tavırla onu dinledi ve dalgasını geçerek evden kovdu. Feride’de Tunç’a destek verdi Tabi bu duruma en çok bozulan isim Cüneyt oldu..
Beni Affet’in en düzenbaz ve talihsiz kadını Handan ise Kemal’i tamamen kaybetmenin acısı ile kendisini alkole verdi. Yıldız ise kocası Ferman’ın
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support