بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, November 10, 2013

"Yeşil" ile JİTEM'in kurucusu aynı fotoğraf karesinde! 2013

Ersever ile Ersever’i öldürdüğü iddia edilen Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ın birlikte fotoğrafları var.

Varlığı inkar edilen JİTEM’in kamera kayıtlarına ve kurucularından Binbaşı Cem Ersever’in aile albümüne ulaşıldı Bir JİTEM elemanı tarafından çekilen video kayıtlarında JİTEM’in kurucusu Ersever ile, yaşayıp yaşamadığı halen sır olan Yeşil kod isimli Mahmut Yıldırım birlikte görünüyor. Mahmut Yıldırım’ın yüzünün mozaiklendiği görüntülerin Kuzey Irak’ta çekildiği değerlendiriliyor.

01.jpg

02.20101129222050.jpg

Star gazetesinden Zafer Kütük’ün haberinde Ersever’i sorgulayıp infaz ettiği öne sürülen Yeşil olduğu bildirilen kişinin tanınmaması için yüzünün mozaiklendiği belirtiliyor. Binbaşı Canfer Balçık imzalı JİTEM tarihçesinde, JİTEM mensupları tarafından çekilen özel bir kamera kaydına da ulaştı.

Ersever ile yakın tarihin en karanlık simalarından Yeşil, Sakallı gibi kodların sahibi Mahmut Yıldırım görüntülerde bulunuyor. 9 Haziran 1990 tarihini taşıyan video kamera kaydının Ersever ve Yeşil’in istihbarat toplamak ve operasyon için gittikleri Kuzey Irak’ta çekildiği değerlendiriliyor. Ersever, PKK’lıların giydiği kıyafetler içerisinde gözükürken, Yeşil’in üzerinde şalvar ve poşu bulunuyor.

CİNDORUK’U YALANLAYAN FOTOĞRAF

Cem Ersever’in özel albümünde dönemin TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile birlikte çektirdiği bir fotoğraf da bulunuyor. Ersever’in emekli olduktan sonra kendisine danışmanlık yapacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Cindoruk, Ersever’i ömründe hiç görmediğini söylemişti.

Görüntülerin Kuzey Irak’ta çekildiği belirtilirken Jandarma Genel Komutanlığı Ergenekon Mahkemesi’ne gönderdiği yazıda, JİTEM’in varlığını kabul etmedi ve Ersever’in de sınır ötesi görevlendirmesi olmadığını söylemişti.

Ersever jandarma operasyolarına sivil kıyafetlerle katılıp G-3 tüfeğiyle hatıra fotorafı da çektirmiş.

03.20101129222110.jpg

04.20101129222125.jpg


06.jpg
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support