بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, November 27, 2013

Kurtlar Yuvada 2013

Kurtlar Yuvada

Ve Kurtlar Vadisi fanatiklerine mutlu haber! Dizi, Aralik ayinda Show TV’de yepyeni bir hikayeyle ekrana gelecek.
BUNDAN 8 ay once yazdigim yazinin basligini “Kurtlar Yuva’ya Donuyor” diye atmis ve eklemistim: “Kurtlar Vadisi dizisi soylenenlerin aksine devam edecek. Pana Film’le Show TV prensipte anlasti. Taraflar bunu simdilik sakliyor ve yalanliyor ama dizinin Kanal D’ye transfer olacagini yazdigimda da ayni tavirla karsilasmistim. Ne mutlu ki zaman beni hakli cikarmisti. Bekleyelim gorelim” demistim.
1 MİLYON $ İDDİASI
Evet, Kurtlar Vadisi yeniden basliyor ve dizinin yeni bolumleri yine Show TV’de yayinlanacak. Gerci taraflar bu haberi yine yalanliyor ancak Pana Film bundan 15 gun once “sag kalan” bir avuc oyuncuyla toplanti duzenledi. Oyunculara dizinin yeniden baslayacagi iletildi ve yeni bolumlerde rol alip almak istemedikleri soruldu. Cekimleri henuz baslamayan dizinin su an senaryo calismalari yurutuluyor.
Medyatava sitesi, Kurtlar Vadisi icin Show TV’nin haftada 1 milyon dolar odeyecegini yazdi. Bu bilgiyi henuz dogrulatamadim ancak Kurtlar Vadisi yayinlandigi donemde haftada 3 milyon dolar gibi bir reklam gelirine sahipti. Yani bu rakam diger dizilere odenen rakamlardan kat kat fazla gibi gorunse de gelir gider hesabina bakilirsa verilmeyecek bir ucret degil. Dizinin yeni bolumlerinde basrolde elbette Polat karakterini canlandiran Necati Sasmaz olacak. Dizinin senaristleri gecen sezon oyunculari oldurmekte hayli hoyratca davranmisti. Bu yuzden geriye bir avuc isim kaldi demek yanlis olmaz. Polat’in sevgilisi Elif oldugu icin basrol kadin oyuncu arayisi devam ediyor. Konsey’de de ne Kilic kaldi ne Nizamettin, ne İplikci Nedim ne de Laz Ziya... Bir Halo Aga ( Sonmez Atasoy) oldurulmedi. Pana Film Atasoy’la da gorusup yeni bolumler icin anlasti. Kurtlar Vadisi Irak Filmi’nde de rol alan Memati (Gurkan Uygun), Abdulhey (Kenan Coban) ve Gullu’nun de (Erhan Ufak) dizinin yeni bolumlerinde rol almasi bekleniyor.
Kala kala 17 kisi kaldi
İste kalan karakterler: Polat Alemdar, Halo, Abidin (cezaevinde), Deve Tuncay (cezaevinde cildirdi), Memati, Gullu, Erhan, Abdulhey, Omer Efendi ve Nazife Hanim, Elif’in annesi, kardesi Eren, Safiye Karahanli, Hikmet, Nevzat, Nesrin (İsvicre’ye gitti), Canan (avukatligi birakip yurtdisina gitti)
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support