بطل فلم وادي الدئاب

Monday, July 15, 2013

Ümit Acar ile Röportaj


Ümit Acar ile Röportaj
Kurtlar vadisi dizisinden sonra TRT–1 de yayınlanan Kurt Kanunu adlı dizi çekimlerini bitiren Oyuncu-Aktör-koro şefi Ümit ACAR TRT–1 de gece vardiyası adlı müzik programına konuk oldu. Bir gönül hikâyesi anlatırdı gözlerin adlı eseri nefis bir performansla canlı yayında izleyicilerine sundu. Çekimleri tamamlanan dizilerin ardından Kuşadası Türk Sanat Müziği korosu çalışmalarına başlayacak olan Kurtlar vadisinin Ersoy Uluğbey'i kendisine tatil izni veremediğinden dertli.
Geçtiğimiz haftalarda TRT 1 de yayınlanan gece vardiyası müzik programına konuk sanatçı olarak katılan ACAR, sinema oyunculuğunu başarıyla sürmekle beraber, enstrümanda çalabiliyor. Ud ve klarnet çalan ve son olarak Kurtlar vadisinin Necati Şaşmaz'a klarnet öğrenmesi konusunda yardımcı olan müzik yönetmeni Ümit ACAR’ın klarnet konusunda kendisini geliştirdiğini ve çalışmalarına devam ettiğini, boşa zaman harcamıyorum, çalışarak zamanı değerlendiriyorum demesiydi.
Birçok yerli dizi ve sinema filmlerinde karakter oyunculuğunun yanı sıra; Ödüllü sanatçı olan Ümit ACAR yaz tatilini geçirmek için geldiği Yoncaköy tesislerde yörenin de yakından tanıdığı piyanist Doğan GÜN'ün yaptığı müzikle az da olsa yorgunluğunu attı.
Gençlere müzik aleti çalmaları ve yabancı dil öğrenmeleri konusunda tavsiyesi olan sanatçı, eğer kişiler huzuru bulmak istiyorsa herkes bir şeyler yapmalı, çalışmalı diyor. Kitap okumak zihni acar diyen sanatçı yaşadığımız dünya çok kısa, zaman su gibi akıp gidiyor derken, gençlikte çalışıp kazanmalı, dileğim yaşlanınca da herkes mutlu olarak ömrünü tamamlasın isterim, huzurlu bir ömür tek dileğim. Yaşadığımız dünyaya misafir geldik bu dünya sınav ve de geçiş dönemi, çocuklarımıza huzurlu bir gelecek bırakalım diyor. Ben sanatçıyım ve de çalışarak sanatımı icra ediyorum. Birçok projelerim, hedeflerim var diyen oyuncu ve koro yönetmeni Ümit ACAR, Deniz kenarında bol oksijen temiz hava insan ruhunu dinç tutuyor bunun için tatilimi yaparak kendimi daha iyi projelere hazırlıyorum diyor.


Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support