بطل فلم وادي الدئاب

Friday, July 26, 2013

necati sasmaz: Polat Alemdar vuruldu 2013

Polat Alemdar vuruldu
Suriye’de amansız bir çatışmanın içerisine giren Polat göğsüne isabet eden bir kurşunla kanlar içerisinde yere yığılıyor.Polat Alemdar'ın Suriye'de zor durumda olduğu haberini alan Abdulhey ve Cahit'te Suriye'ye gider. Burada düzenledikleri bir operasyonla Polat Alemdar'ı kurtarırlar. Ancak Polat Alemdar, son anda yanlış bir adamı öldürdüğünü anlar. Görevi bitirmek ve doğru kişiyi bulmak için yeniden harekete geçer. Ancak bu kez kendisini daha zorlu bir mücadele beklemektedir.
Yayınlanan son bölüm fragmanında ihtiyarlar heyeti başkanı Polat Alemdar hakkında verdikleri ölüm emrini "Biz hükmümüzü verdik Polat Alemdar verdiği hükmün ardında durabilecek mi?" sözleri ile yeniden izleyiciye hatırlatıyor. Öte yandan akıl hastanesine kapatılan Savcı Leyla ise Polat Alemdar'ın acısı ile kavrulmaktadır. Leyla "Sevdiğim biliyorum ki yaşıyorsun. Sen yaşadıkça ben direnmekten vazgeçmeyeceğim" sözleri ile Polat'a olan hasretini dile getiriyor.

Ama Polat Alemdar ve adamlarının durumu oldukça vahimdir. Suriye'de amansız bir çatışmanın içerisine giren Polat göğsüne isabet eden bir kurşunla kanlar içerisinde yere yığılıyor.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support