بطل فلم وادي الدئاب

Tuesday, July 30, 2013

Nagihan Kaşıkçı kimdir? 2013

Nagihan Kaşıkçı kimdir?
Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Polat Alemdar'ın yani Necati Şaşamaz'ın evlendiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Necati Şaşmaz Nagihan Kaşıkçı ile dün akşam dünya evine girdi. Peki Necati Şaşmaz'ın dünya evine girdiği Nagihan Kaşıkçı kimdir? İşte Nagihan Kaşıkçı ile ilgili tüm merak edilenler...
Nagehan Kaşıkçı doğum tarihi 1990’dır. Nagehan Kaşıkçı İstanbul ilimizde dünyaya gelmiştir. Nagehan Kaşıkçı magazin dünyasında sıkça görülen bir kişi olmadığından dolayı bu güne kadar kendisi hakkında detaylı bilgilere yer verilmemiştir. Nagehan Kaşıkçı 12.12.2012 tarihinde Necati şaşmaz beyle evlenmiştir. Nagehan Kaşıkçı Ömer Lütfi Mete’nin yeğenidir.

Ömer Lütfi Mete Kurtlar Vadisinde senaryosuna katkı sağlamış ve dizide yapımcılık yapmıştır. Nagehan Kaşıkçı magazin dünyasında sıkça raslanan bir isim olmadığı için hakkında çok az bilgi bulunmaktadır.

NECATİ ŞAŞMAZ ÖNCE BESMELE ÇEKTİ

Az sayıdaki davetlinin katıldığı nikah töreninde, Nagehan Kaşıkçı'nın son derece şık ve sade bir gelinlik giydi.

Vadi ekibinin siyah takım elbiselerle katıldığı nikah töreninde Necati Şaşmaz, nikahı kıyan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın sorusuna 'EVET' demeden önce Besmele çekti. Nikahtan sonra mutluluğunu yakınlarıyla paylaşan Şaşmaz, annesinin elini 3 defa öptü.

GÖRÜCÜ USÜLÜ İLE EVLENDİLER... BALAYI MALDİVLER'DE...

Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı'nın görücü usülüyle evlendikleri öğrenildi. Çift, balayı için Maldivler'e gidecek ve dönüşlerinde İstanbul Beylerbeyi'ndeki evlerinde yaşayacaklar.


Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support