بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, July 10, 2013

Mutluluk 7 Ay Evlilik 10 Ay Sürdü Oktay Kaynarca2013

Mutluluk 7 Ay Evlilik 10 Ay Sürdü

Oktay Kaynarca Ve eşi Melşek Angün boşanma kararı aldı. Angün şiddet gördüğünü iddia edip karakola gitti. Emniyet şiddet gören Angün’e koruma verdi.Son olarakj Ustura Kemal Filmi ile ekranlara çıkan Kaynarca ’Efelik’ etti.

 HaberGazete- Oktay Kaynarca ile eşi iddialara göre boşanma kararı aldı. Reklamcı eşi Melek Angun  ile bir süredir boşanacağı konuşulan  oyuncunun eşine şiddet uyguladığı iddia edildi.
Bir gazetenin haberine göre (Habertürk) Melşek Angün Oktay Kaynarca'yı Bebek karakoluna giderek şikayetçi oldu.Gazetenin haberine göre eşine şiddet uygulayan Kaynarca iddiaları yalanladı.

 Çiftin evlilikleri on ay sürsede Kaynarca'nın belirttiğine göre üç aydır eve gidemiyor.Kaynarca, “Beni kıskandığı için sürekli rencide edip sıkıntı yarattı” dedi.
boşanma davası açarken, asıl büyük bomba eşi Melek Hanım’dan geldi. 3 kez şiddet gördüğünü belirten Melek Kaynarca, Bebek Karakolu’na giderek eşinin kendisine yumruk attığını, saçını çekip tartakladığını, darp raporu aldığını söyleyerek şikâyetçi oldu.

 Oktay Kaynarca, eşi Melek Kaynarca’nın iddialarının doğru olmadığını belirtip, “İki aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. İşyerine gidip boşanma talebimi iletmek istedim. Eve gidip eşyalarımı almak istediğimde de bana saldırdı. Engellemeye çalıştım, darp etmedim” dedi. Melek Kaynarca’nın geçen cuma günü yaptığı başvuru üzerine Oktay Kaynarca hakkında eşine üç ay yaklaşmama kararı alındı. Ayrıca Melek Hanım’a çağrıya bağlı koruma da verildi.


Oktay Kaynarca hakkında Aileyi Koruma Kanunu kapsamında ‘eşine yaklaşmama’ kararı alındı. Kaynarca eşine yaklaşamayacak, telefon ya da internet ortamından da iletişim kuramayacak. İhlal ederse 10 güne kadar hapis cezası alacak.

Kaynarca çifti yol ayrımına gelirken, boşanmanın perde arkasından dayak çıktı. Oktay Kaynarca eşine yumruk atmakla suçlanıyor.

Bazı gazetelrde çıkan haberlere göre Angun Kaynarca hakkında dava açtı. Açtığı davada yumruk yediğini belirtti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Kaynarca ile eşiarasındaki boşanma nedeninin iseoyuncunun eşine uyguladığı şiddetolarak iddia edildi.

 
İddialara göre bir süredir çiftin arası açık. Çiftinarasının açık olma nedeni ise Kaynarca’nın gece hayatından vazgeçmemesi oldu. Evegeç gelen oyuncu telefonda başka kadınlarla mesajlaşınca olanlar oldu. Ve  Angün olayı öğrenince kavga ettiler. Yine buiddialara göre Kaynarca bu şiddetlitartışmalar sonrası eşine şiddet uyguladı.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support