بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, July 3, 2013

Kızından, Çatlı’nın ölümünde Yeşil iması

Kızından, Çatlı’nın ölümünde Yeşil iması
Temiz toplum yolunda milat sayılan ‘Susurluk kazası’, 8. yıldönümünde yine değişik boyutlarıyla tartışma yarattı. Susurluk’ta Mercedes otomobilde hayatını kaybedenlerden Abdullah Çatlı’nın kızı Gökçen Çatlı, dün Zaman Gazetesi’ndeki açıklamalarının ardından çıktığı atv’de de, babasının ölümüyle ilgili şok iddialar ortaya attı.
Gökçen Çatlı, ‘Babamın başına gelenlerin, ASALA operasyonu için örtülü ödenekten çıkan kayıp 1 milyon doların bağlantısı var’ dedi. Gökçen Çatlı, bir soru üzerine de babasının ölümünden, MİT’çi Mehmet Eymür ile ‘Yeşil’ lakabıyla ünlenen Mahmut Ylıdırım’ın bağlantısının bulunduğunu ima etti.

Gökçen Çatlı, Zaman Gazetesi’ne yaptığı açıklamada ‘Babamın ölümünde Yeşil’in bir rolü var mıdır, diye sorarsanız. Neden olmasın’ sözleri için, atv’ye şunları söyledi:

‘Ben kendilerinin ismini vererekten söylemedim. Cümlem şuydu: Halen aranmakta olan Yeşil’in, onla birlikte samimiyeti olduğu iddia edilen Mehmet Eymür’ün, babamın vefatından evvel aralarının iyi olmadığını biliyorum. Kaza olduktan sonra çekilen fotoğrafla birlikte Mehmet Eymür kazada vefat eden kişinin Mehmet Özbay değil, Abdullah Çatlı olduğunu söylemiştir. Hemen ardından arabanın resmi çekilmiştir ki, babamın vefat etmeden evvel ki resimleri de vardır, tabii ki bunlar, suikast olduğunu ortaya çıkarmamak için resimler ortada yok.’

Çatlı, Nevşehir’de mezarı başında anıldı

SUSURLUK’taki trafik kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı, ölümünün 8’inci yıldönümünde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun da katıldığı bir törenle anıldı. Çatlı için Nevşehir Kurşunlu Camii’nde ikindi namazından sonra mevlit okutuldu. Mevlidin ardından Abdullah Çatlı’nın mezarı ziyaret edilip dua edildi. Mezarlık çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Muhsin Yazıcıoğlu, Çatlı’nın Anadolu’nun saf ve temiz ruhlu bir genci olduğunu söyledi.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support