بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, July 10, 2013

Kurtlar Vadisi Savcısından Anlamlı Ziyaret ayşe çiğdem batur 2013

Kurtlar Vadisi Savcısından Anlamlı Ziyaret

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Savcı Leyla rolüyle izleyicilerin sevgisini kazanan Ayşe Çiğdem Batur, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Daire Başkanlığı Özürlüler Müdürlüğü’ne (İSÖM) bağlı Bayrampaşa Özürlüler Merkezi’ni ziyaret etti. Ayşe Çiğdem Batur’a ziyaretinde ünlü oyuncu Özgür Özberk ve yönetmen Ahmet Yılmaz da eşlik etti.
İstanbul genelinde 10 tanesi zihinsel özürlülere ait (17- 35 yaş arası) olmak üzere 22 özürlü merkezini bünyesinde bulunduran İSÖM, bu kurumlarda ücretsiz olarak resim, ebru, takı tasarım, makrome – cam boyama, okuma- yazma, müzik, beden eğitimi, bağımsız yaşam, heykel, mozaik gibi eğitimler vermekte.
İSÖM bünyesinde oluşturulan mehteran takımı, horon grubu, halk oyunları, modern dans ekibi gibi gösteri grupları zaman zaman İstanbul’da çeşitli etkinliklere katılmakta. Üstelik bu gruplar Yeteneksizsiniz ve Beyaz Şov gibi izlenme oranı yüksek birçok televizyon programına katılmışlardı.
İSÖM’de eğitim gören özürlüler Ayşe Çiğdem Batur ve diğer ziyaretçilere ilk olarak güzel bir mehteran gösterisi düzenledi ve ardından sevilen türkü Nemrud’un Kızı’nı seslendirdiler. Öğrencilerin başarılı performansını ünlü oyuncular alkışlarla eşlik ederek izledi. Bu gösterinin ardından kurum bünyesinde eğitim verilen sınıfları ziyaret eden Ayşe Çiğdem Batur ve Özgür Özberk yapılan faaliyetleri yakından gördüler. Özürlü öğrencilerle birlikte ebru yapıp, yaptıkları eserlerle fotoğraf çektirdiler.
Takı- tasarım öğrencileri yapmış oldukları faaliyetlerden bazılarını ziyaretçilere hediye etti. Ayşe Çiğdem Batur kendisine hediye edilen kolye ve bilekliği ziyaret boyunca çıkartmadı. Mozaik baskı sınıfındaki özürlü öğrenciler ise hayranı oldukları Polat Alemdar’a ulaştırması için yaptıkları çalışmalardan birkaçını da ünlü oyuncuya verdi.
Ziyaret boyunca özürlü hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren ünlü oyuncular hayranlarıyla birlikte keyifli dakikalar geçirdi. Ünlülerin bu ziyareti özürlüler merkezindeki öğrencileri hem şaşırttı hem de sevindirdi.
Ziyaretin sonunda İSÖM yetkilileriyle yemek yiyen ünlü oyuncular ve beraberindekiler yemek sonunda yetkililere özürlü öğrencilere destek amaçlı bir tiyatro oyunu hazırlığı içerisinde oldukları müjdesini verdi. Ayşe Çiğdem Batur, Özgür Özberk, Sinem Öztürk, Ali Nuri Türkoğlu gibi birçok ünlü oyuncunun da içerisinde bulunduğu tiyatro oyunun Eylül ayı içerisinde İstanbul’un gözde tiyatrolarında sahnelenmesi planlanıyor.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support