بطل فلم وادي الدئاب

Thursday, July 18, 2013

Kurtlar Vadisi : Elif mi Ebru mu? 2013

Kurtlar Vadisi  : Elif mi Ebru mu?

http://img509.imageshack.us/img509/3564/168086.jpg
Kurtlar Vadisi Pusu’nun Polat Alemdar’ı dizide Ebru karakteriyle evlenince kadın fanatikler ikiye bölündü. Kimisi ‘Ebru, Polat’ın eski aşkı Elif’in yerini tutamaz’, kimi ‘Doğru karar’ diyor.
SHOW TV’nin sevilen dizisi ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ hayranları şu sıralar müthiş bir tartışmanın içinde. Dizi fanatiklerini ikiye bölen konu ise Polat Alemdar’ın, Hatice Şendil’in canlandırdığı Ebru karakteriyle evlenmesi… Kadın izleyicilerin de takip etmeye başladığı yapımın forum sitesinde, Ebru ile Özgü Namal’ın oynadığı Polat’ın eski aşkı Elif arasında kıyaslama yapılıyor.
Dizi fanatikleri en çok yorumu, ‘Ebru ile evlilik Polat’ı değiştirir mi?’, ‘Ebru ile Elif arasındaki farklar?’, (Polat’ın Ebru’ya söylediği) ‘Çalışma, çocuklarına bak’ gibi başlıklarda yaptı.
Forum sitelerinde en ilginç sözler ise ‘Polat Alemdar’ın Ebru karakteriyle evlenmesi’ başlığına geldi. İşte Polat Alemdar’ın iki aşkı için bırakılan mesajlar:
SEVGİLİSİNİ TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİ – Polat Alemdar’ın ilk aşkı Elif, senaryo gereği trafik kazasında ölmüştü. Bunun ardından Polat’ın Ebru’yla evlenmesi fanlar
arasında ayrılık yarattı.
ELİF Kendini ezdirmezdi Ebru eline su dökemez
- Ebru ile Elif’in farkı burada işte. Elif, Polat’a ulaşamadığı zaman kudururdu, ‘Nerede kaldın’ diye deliye dönerdi. Çalışıp çalışmayacağını sormazdı bile, ‘Çalışacağım’ derdi iş biterdi. Yani bir duruşu vardı.
- Ebru karakterinin ne kadar zayıf olduğunu çok açık şekilde gördük. ‘Çalışmama izin verecek misin?’ diye sorabiliyor. Nerede Elif, nerede Ebru. İkisi arasında kalite farkı var.
- Elif’in eline su dökemez. Ebru da kimmiş…
- Elif’im de yıllardır evlenmek ve bir yuva kurmak istedi ama Polat sürekli ‘Olmaz’ dedi. Gerçekten çok çekti, çok acı yaşadı. İyi bir kızdı. Ebru daha bir şey görmedi. Sonunda herkes hak ettiğini yaşayacak.
- Ebru, asla Polat Alemdar’a karşı gelemez. Baksanıza ne derse onu yapıyor. Hiç dişli bir tip değil.
- Evinde oturacak, Polat ne derse onu yapacak. Başka da hiçbir şey yapamaz Ebru. Bence o potansiyeli taşımıyor bu kız.
- Elif kişiliğiyle kesinlikle Ebru’dan daha üstün.
EBRU Koca sözü dinliyor Elif’i çabuk unutturur
- Maşallahı var. Elif’i çabuk unutturur gibi gözüküyor. Polat ilk gün eve gelmiyor ama Ebru onu güzellikle karşılıyor.
- Polat ‘Çalışma’ dedi, Ebru ‘Boş yere okumadım’ diyerek doğruyu söyledi. Yani kız tüketen değil, üreten olmayı tercih ediyor.
- Ebru, Polat’ı dinler çalışmaz. Doğurusu da bu olmalı.
- Ebru’nun kişiliği daha güzel. Elif başına buyruk, inatçıydı. Polat’ı dinlemezdi ve başına gelmedik de kalmazdı. Ebru’yu takdir ettim, dinlesin kocasının sözünü.
- Çok naif ve tatlı bir kız. Bence Polat onun gibisini bulamazdı. Evet, aradığı aşk bence Ebru.
- Anlayışlı, Polat’a sırılsıklam aşık bir kız. Polat’ı fazla sıkboğaz etmeyecek gibi görünen narin ve güzel biri.
- Polat yüzünden çok çekecek ama mutlu olacak.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support