بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, July 14, 2013

Hüseyin Avni Danyal altıncı kez 'evet' dedi!..

Hüseyin Avni Danyal altıncı kez 'evet' dedi!..

Ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal, önceki gün altıncı kez dünya evine girdi. Hayatını Özgen Kılıçarslan ile birleştiren Danyal, nikahta soğuk terler dökünce çareyi mendile sarılmakta buldu..

Hüseyin Avni Danyal altıncı kez  evet  dedi!..Atv’de yayınlanan ’Kızım Nerede?’ dizisinin başarılı oyuncusu Hüseyin Avni Danyal, önceki gün altıncı kez dünyaevine girdi. Uzun süredir beraber olduğu Özgen Kılıçarslan ile nikah masasına oturan Danyal’ı arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin şahitliğini ise Volkan Konak, Deniz Kavukçuoğlu ve Arif Keskiner yaptı. Nikah sırasında Danyal elinden düşürmediği mendiliyle sık sık terini sildi. "Evet"ten sonra gelin Danyal’ın ayağına bastı, damat da gelini alnından öptü.
DUVAK ZORLUK ÇIKARDI
Baltalimanı’ndaki Portaxe adlı mekanda gerçekleşen düğüne katılanlar arasında İdil Fırat, Yağmur Kaşifoğlu ve Mete Horozoğlu gibi ünlüler de vardı. Çift, Kılıçarslan’ın gelinliğinin kuyruğunun uzunluğu nedeniyle zor anlar yaşadı. Danyal sık sık gelinliğin kuyruğuna bastı.
"EVLİLİK GÖBEK YAPTI"
Yakışıklı oyuncu Mete Horozoğlu düğüne, geçtiğimiz ay evlendiği eşi Elif Sönmez’le katıldı. "Ben de yeni evlendim. Evlilik güzel bir şey..." diyen Horozoğlu, gazetecilerin "Evlilikten sonra hayatınızda neler değişti?" sorusuna ise "Evlilik iyi gidiyor. Biraz göbek oldu" yanıtını verdi.

Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support