بطل فلم وادي الدئاب

Monday, July 29, 2013

Abdülhey’in düğünü Samare’de olsun diye çok uğraştık! 2013

Abdülhey’in düğünü Samare’de olsun diye çok uğraştık!

Kurtlar Vadisi ekibi ile dostluğunuz konuşuluyor. Düğün için de Samare tercih edildi. Neden Samare?

Türk Televizyonlarının son 6 yılına damga vuran, en çok izlenen, hakkında en çok haber yapılan, konusundan en fazla sinema filmi çıkaran, yeni yüzleri ünlü haline getiren, cirosu ve şirketine kazancı en fazla olan yapımı Kurtlar Vadisi ekibi, geçtiğimiz Pazar günü Kartal Samare Restaurant’ta idi. Vadinin Abdülhey’i Kenan Çoban’ın çok konuşulan düğününde nikahı Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz kıydı.

Kartal Sahil Yolu üzerindeki Samare Restaurant’ta geçtiğimiz hafta sonu tatlı bir telaş yaşandı. Vadinin sabır taşı karakterlerinden Abdülhey(Kenan Çoban) hayatını Dilek Çoban ile birleştirdi. Nikahı Belediye Başkanı Altınok Öz kıyarken, şahitliklerini ise Polat Alemdar olarak tanıdığımız Necati Şaşmaz ve Pana Film hissedarı Zübeyir Şaşmaz yaptılar.

Kurtlar Vadisi Samare’de birlik mesajı verdi!

Kartal’ın en nezih buluşma noktası olan, servis kalitesi ile meşhur cafe ve restaurantı ile Adalar’a nazır bir zaman aralığı sunan, sahil yolu üzerindeki Samare Restaurant bu nikah için neden tercih edildi? Basında Abdülhey evlendi ama Vadi ekibi onu yalnız bıraktı sözlerinin gerçekliği nedir? Nikahta neler yaşandı?
Bu soruların yanıtlarını Samare Restaurant Yönetim Kurulu Başkanı Levent Okur’dan istedik. Kendisi de kırmadı yanıtladı. İşte o dialog…

Levent Okur ile Samare Restaurant'ta Kurtlar Vadisi'ni konuştuk
Levent Okur: Kurtlar Vadisi ekibi ile dostluğum burada yapılan çekimlerde başladı. Samare Restaurant’ta onlarca bölüm daha çektiler. Tabii bu arada ekibin üyeleri ile de tanıştık. Kenan Çoban (Abdülhey) diğerlerine göre daha içe dönük bir arkadaşımız. Fazlasıyla mütevazı diyebilirim. Öyle ki buraya gelir, gider ama asla bilinmesini istemez. Sağda solda kendini göstermeyi tercih etmez. Hatta Samare’ye geldiğinde en dipde köşede oturmayı ister. İlgi odağı olma derdi yoktur. Nişanlısı yani şimdi eşi olan Dilek Hanım ile beraber bir çok defa kendisini Samare çatısı altında ağırladık. Bu sebeple de aramızda bir güven ilişkisi oluştu. Zaman zaman Abdülhey’in bana “Düğünü de burada yapacağım” demesine ben de “Yapmazsan gönül koyarım” demişimdir. Sağolsun o da bu konuda hassas davrandı. İkameti Ataşehir olmasına rağmen ciddi bir çaba ile nikahını da buraya aldık ve geçtiğimiz Pazar günü sade bir törenle de evlendiler.

Abdülhey’in basına mesajı…

Peki, medyada bundan 3-4 gün önce çıkan haberlerde Kurtlar Vadisi ekibi Denizli’deki düğünde Abdülhey’i yalnız bıraktılar şeklinde açıklamalar çıktı. Hatta iş o kadar ileriye gitti ki Vadinin yeni sezonunda ona yer olmadığı bile yazıldı, söylendi. Kendisi bu konularda ne diyor?
Levent Okur: Açıkçası çok üzgün. Bunca yıldır TV sektöründe en önde olan bir yapımın oyuncusu hakkında medyanın kendisine hiç sormadan, “neden böyle oldu” demeden aynı başlıklarla haber yapması Abdülhey’i çok kırdı. Burada da konuştuk. Abdülhey’in ifadesi aynen şöyle idi.

Denizli’de Yalan Rüzgarı… Samare’de Kurtlar Vadisi…

“Bizim düğünler 40 gün kırk gece sürer. Bunun için ilk etap Denizli oldu. Denizli’de eşimin ailesinin onu gelinlikle görme ısrarını kıramadık. Onlar kına gecesini bir düğün gibi yaptılar. Polis Evi’ndeki bu düğüne tüm çevrem İstanbul’a da geleceğinden kimseyi davet etmedim.Amacımız belli. Sezon yeni bitmiş. Herkes yorgunluk atıyor. Yoksa bizler birbirimiz için binlerce kilometre gitsek yılmayız. Set arkadaşlarım, dizi ekibim ve şirketimizin tümü nerede ise düğünümdeydi. Hepiniz gördünüz. Şimdi bunca insanı oraya davet etsem gelmezler miydi? Ama kimseye sıkıntı vermek doğru değil diyerek nikahıma davet ettim. Olay budur. Orada da içeriye yerel gazeteleri ve bir yerel TV kanalının girişine müsaade ettik. O TV’den giden görüntülerle yapılan tek merkezli bir haberdir. İşin acı yanı bana kimse neden diye bile sormadı. Bu sebeple herkese kırgınım. Şimdi nikah şahitlerim olan Necati Şaşmaz ve Zübeyir Şaşmaz’ı görünce ne diyecekler. Habercilerin bu konularda daha sorumlu davranmasını beklerdim..”

Nikahtaki tablo herkese yanıt oldu!

Anlıyorum. Buradaki nikahta neler oldu. Konuklar neler yaptı? Biraz bilgi istesek…
Levent Okur: Aslında bu röportajı vermem bile doğru değil. Ancak malumunuz ortada bir haksızlık var. Sonunda da güzel bir tablo var. İşin adaleti gereği yanlış bilgilerin yok olması, gerçeklerin bilinmesi lazım.
Nikaha gelince. Konukları öncelikle bahçemizde ağırladık. Daha sonra nikah için kapalı mekanımıza geçtik. Orada Kartal Belediye Başkanımız Sayın Altınok Öz nikahlarını kıydı. Polat Alemdar rolünü oynayan Necati Şaşmaz ve Pana Film’i temsilen de Zübeyir Şaşmaz şahitlik ettiler. Bence buradan bile iddialara karşı tavır mesajı çıkarılabilir. Misafirlerimize sonra da yemek ikram ettik. Fazla şatafata girilmemesini Abdülhey özellikle rica ettiği için bu kadar ile yetindik. Ortaya çıkan bu tablo ile birlik ve beraberlik tescillenmiş oldu diye düşünüyorum.
Kenan Çoban 22


Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support