بطل فلم وادي الدئاب

Tuesday, June 11, 2013

“Kurtlar Vadisi”nin savcı Leyla’sı Çanakkalelileri güldürmeye geliyor


“Kurtlar Vadisi”nin savcı Leyla’sı Çanakkalelileri güldürmeye geliyor 26 Kasım ve 17 Aralık tarihlerinde Çanakkale’yi “Ömürsün Doktor” oyunuyla kahkahaya boğan ve 4 oyunda toplam 1.400 seyirciye ulaşarak büyük bir başarıya imza atan Büyülü Sahne, şimdi de yılın en güzel komedilerinden “Baş Belası”nı sunmaya hazırlanıyor. Üstelik bu kez başrolde, “Kurtlar Vadisi – Pusu” dizisinin Savcı Leyla’sı Çiğdem Batur var.

Büyülü Sahne’nin organizatörlüğünde Tiyatro Esen tarafından sunulan “Baş Belası”nda ekranların sevilen oyuncuları bir araya geldi. Beğeniyle izlenen komedi dizisi “Papatyam”ın yakışıklı Ceyhun’u, başarılı oyuncu Arda Esen; yine “Papatyam”da Kapıcı Hamit rolüyle seyirciyi kahkaya boğan Sedat Bilenler ve “Papatyam”daki Fulya rolünden sonra şimdi de “Kurtlar Vadisi – Pusu”da Savcı Leyla rolüyle hayranlık uyandıran güzel oyuncu Çiğdem Batur, entrika yüklü bir komedide seyirciyi kahkahaya doyuruyor.

Eray Yasin Işık’ın yazdığı, Türk Tiyatrosu’nun duayen oyuncu ve yönetmeni Göksel Kortay’ın yönettiği bu muhteşem komedi, Büyülü Sahne farkıyla, 4 Mart 2012 Pazar günü saat 16.00 ve 19.30’da iki matine halinde ÇOMÜ Anafartalar Kampüsü Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda sergilenecek. Biletler; Napoli Pizza (Cumhuriyet Meydanı), Troia Kitabevi, Çağkent KPSS Dershanesi ve Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu’ndan temin edilebilir. (HABER MERKEZİ)


 Öğretim Birliği Yasası’nın gerekçesinde, ‘Bir millet bireyleri ancak bir eğitim görebilir. Bir ülkede iki türlü eğitim, iki türlü insan yetiştirir. Bu ise duygu ve düşün birliğini ve dayanışma amaçlarını bütünüyle yok eder’ denilmektedir. Eğitim-İş Sendikası olarak, ulusal eğitimin temel ilkelerine bağlı nitelikli insan yetiştirmeyi çok önemsiyoruz. Araştıran, sorgulayan ve öğrendiklerini yaşamında uygulayan insanı yetiştiren, çağdaş ve evrensel ölçütlere uygun, laik bir eğitim, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma hedefine ulaşmanın tek yoludur. Ruhunu, vicdanını ve aklını başkasına emanet, birilerine biat edenlerle büyük hedeflere asla varılamaz. Ancak aklı ve vicdanı özgür olanlar büyük işleri başarabilirler.”

 biçiminin yanlış olduğunu ifade ederek; “Bu nasıl bir toplantıdır anlamakta güçlük çekiyorum. Köylüler toplantı salonuna alınmadı. Lütfen bu toplantıya son verin ve tutanaklara geçin. Köylüler istemiyor” dedi.Bu gelişmelerin ardından akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen Çanakkale Çevre Platformu gönüllüleri bir basın açıklaması düzenleyerek, yaşanan gelişmelerle ilgili  kamuoyunu bilgilendirdiler.Belediye Başkan Vekili Av. Muharrem Erkek de Cumhuriyet Meydanı’na gelerek Çevre Platformu gönüllülerine destek verdi. Yurt dışında olmasına rağmen gelişmeleri yakından takip eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sık sık telefonla arayarak Başkan Vekili Av. Muharrem Erkek’ den bilgi aldı.Her platformda  Kazdağları’na sahip çıkarak altın madencilerine yönelik tepkisini dile getiren  Belediye Başkanı Ülgür Gökhan daha önce “Siyanürlü altın çıkaran şirketlere karşı gerekirse bir kampanya başlatılmalı. Eşlerimizin kollarındaki bilezikleri bunlara verelim, buradan defolup gitsinler. Bu işin şakası yok” demişti.

Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support