بطل فلم وادي الدئاب

Monday, June 24, 2013

Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölümü Full İzle ‘Polat KVP’ye Geri mi D

Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölümü Full İzle ‘Polat KVP’ye Geri mi D

Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölümü Full İzle ‘Polat KVP’ye Geri mi D
17.01.2013 Perşembe akşamı yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu Polat Alemdar geri mi dönüyor? Polat (Necati Şaşmaz), Abdülhey (Kenan Çoban) Leyla (Ayşe Çiğdem Batur) Aksaçlı ile vazgeçilmeyen dizinin ATV 178. Bölümü HD kalitede seyret (ATV, 17 Ocak 2013 20...

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 17 Ocak 2013 Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümünde hangi olaylar gerçekleşti?
17 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun 178. bölümünde yaşanacaklar:
Leyla ile konuşan Maskeli'nin Polat olduğunu söylemesiyle dengeler nasıl değişecek? Aksaçlı Adil Bey'in infazı engellenebilecek mi? Abdülhey - Sencer görüşmesi nasıl sonuçlanacak? Maskeli, Cahit ve Pusat nereye operasyon düzenleyecekler?  Kara ve adamları, Rus Generalin elinden kurtulabilecek mi? Maskenin arkasındaki gizem ne?
Her bölümünde farklı heyecanlara sürükleyen KVP dizisi 178. bölümünün tamamı ATV yayını sonrasında sitemize eklenecektir.
Leyla ile konuşan Maskeli'nin Polat olduğunu söylemesiyle dengeler nasıl değişecek? Aksaçlı Adil Bey'in infaz kararı alındı. Karar uygulanabilecek mi? Abdülhey ile Sencer Bey sürpriz bir şekilde görüşme yapacaklar. Bu görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacak? Maskeli, Cahit ve Pusat bir operasyon kararı alırlar. Bu operasyon nereye yapılacak? Rus Generalin elinde rehin bulunan Kara ve adamları kurtulabilecek mi? Ve Maskenin arkasındaki gizem çözülüyor.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support