بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, March 16, 2013

Yol arkadaşım dizisinin konusu

Yol arkadaşım dizisinin konusu

Yol Arkadaşım, ÇağanIrmak'ın yazıp yönettiği Ayvalık’ta çekilen dizide Özge Özberk ve Polat Bilgin ve Sinan Tuzcu başrolde...

Mustafa Hakkında Herşey, Babam ve Oğlum, Ulak gibi filmlerinin yanısıra Şaşıfelek Çıkmazı, Çemberimde Gül Oya gibi sevilen dizilere de imza atan Çağan Irmak, Tomris Giritlioğlu’nun şirketi SİS Yapım ile yeni bir dizi projesi hazırlamakta.

Yol Arkadaşım'ın Konusu
Daha önce adı Elim Sende olarak düşünülen ve hatta altta gördüğünüz afişi hazırlanan dizi, Ege’nin bir kasabasında doğan bir çocuk annesi genç bir kadının başından geçenler anlatılıyor.
“Ege’nin şirin bir kasabasında doğmuş, ailesini kaybettikten sonra kendisine çok düşkün olan babaannesi ve yıldızının barışmadığı amcası tarafından büyütülmüştü

Ayla’nın (Özge Özberk) evliliği bir gün eşinin kendisini aldattığını öğrenmesiyle sallantıya girecek ve kızı Eylül’ü de alan Ayla bir süreliğine , yıllar önce ayrıldığı kasabaya gidecektir. Kasabaya dönüş Ayla için, arasının bozuk olduğu “amcası”yla, kendisine yabancı gözüyle bakan” kasaba”yla, ve en önemlisi “kendisi”yle bir çatışma yaratacaktır.


















Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support