بطل فلم وادي الدئاب

Tuesday, March 19, 2013

Nur Fettahoğlu'nun Necati Şaşmaz gözyaşları Eski sevgilisi Şaşmaz'ın evlendiğini internetten öğrenen Nuh Fettahoğlu ağlama krizine girmiş.

Nur Fettahoğlu'nun Necati Şaşmaz gözyaşları

Eski sevgilisi Şaşmaz'ın evlendiğini internetten öğrenen Nuh Fettahoğlu ağlama krizine girmiş.

Nur Fettahoğlu'nun Necati Şaşmaz gözyaşları
Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ile eşi Nagehan Kaşıkçı Şaşmaz sürpriz nikahın ardından Maldivler'e uçtu. Şaşmaz'ın bir ay önce ayrıldığı eski sevgilisi Nur Fettahoğlu ise tesadüfen öğrendiği evlilik haberi sonrası ağlama krizine girdi.

FETTAHOĞLU'NUN AĞLAMAKTAN GÖZLERİ ŞİŞMİŞ
Necati Şaşmaz'ın 1.5 yıl birlikte olduğu ve bir ay önce ayrıldığı 'Muhteşem Yüzyılz' dizisinin Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu, evlilik haberini gece internetten tesadüfen öğrendi. Ağlamaktan gözleri şişen Nur Fettahoğlu'nun ertesi sabah dizi çekimi vardı. 1 gün moral izni verilen Fettahoğlu'nun dün sete gitmediği öğrenildi.

HAVALİMANINDA BALAYI POZU
Sürpriz bir şekilde evlenen Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz ile eşi Nagehan Kaşıkçı Şaşmaz bugün balayı için Maldivler'e uçtu. Yeni evli çift havaalanında el ele poz verirken oldukça mutlu görünüyorlardı.

YAŞAYACAKLARI EV BELLİ OLDU
Kurtlar Vadisi'nin bir dönem senaristliğini yapan ve 2009'da hayatını kaybeden Ömer Lütfi Mete'nin yeğeni olan 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı'yla Necati Şaşmaz, balayı için Maldivler'i seçti. Şaşmaz ile İstanbul Üniversitesi'nde ekonomi bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Kaşıkçı'nın yaşayacağı yer de belli oldu. İkilinin, Şaşmaz Ailesi'nin Beylerbeyi'ndeki köşkünde Necati Şaşmaz'ın anne-babasıyla birlikte yaşayacakları ortaya çıktı.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support