بطل فلم وادي الدئاب

Friday, August 10, 2012

Kurtlar Vadisi ne zaman bitecek?

Kurtlar Vadisi ne zaman bitecek?

Kurtlar Vadisi ne zaman bitecek?

Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi Pusu'nun ne zaman biteceğini açıkladı..


Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısı öncesinde, çok sayıda öğrenci salon kapısında toplandı. Tanıtım toplantısının onur konuğu olan dizi oyuncuları Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu salona girişlerinde alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı.

Söyleşiden önce "Gazite"nin genel yayın yönetmeni İsmet Anlı gazetelerini tanıtan bir konuşma yaptı. Telefonlarıyla fotoğraf çekmek isteyen öğrenciler kısa süreli izdihama neden olurken, Necati Şaşmaz, mikrofonu alarak, ayaktakilerin yerine oturmasını istedi.

Alkışların uzun süre devam etmesi nedeniyle konuklar, konuşmalarına başlayamadı. Sahne önündeki kalabalık biraz azaldıktan sonra sinevizyonda dizinin tanıtımına yönelik bir sunum yapıldı.

İlginin yoğun olması nedeniyle salona giremeyen çok sayıda öğrenci, söyleşiyi üniversite bahçesine kurulan dev ekrandan izledi. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz sunumun sonunda, "Ne kadar çok iş yapmışız, izleyince fark ettim" dedi. Bunun üzerine salondaki öğrenciler tekrar dizi ekibini alkışladı.

Dizi ne zaman bitecek
Öğrencilerin sorularını yazılı olarak vermesinden sonra söyleşi başladı. Necati Şaşmaz dizinin bu sezon biteceği söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Evet bu yaz bitecek ama önümüzdeki dönem yeniden başlayacak" dedi.

Şaşmaz, yapımcı olan kardeşine "Kurtlar Vadisi ne zaman bitecek?" diye sorulduğunda kendisinin, "Bu ülkede dert bitmiyor. Ne zaman bu ülkede dert biter, gözyaşları diner, bu dizi de o zaman biter" yanıtını verdiğini söyledi.

"Kurtlar Vadisi Irak" filmi ile bölgedeki birçok soruna değindiklerini, oradaki dramı anlattıklarını dile getiren Şaşmaz, şöyle konuştu:
"Şimdi de Filistin'de olacağız. Arkadaşlarımız yaklaşık bir yıldır çalışıyorlar bu proje üzerinde. Orada neler yapabiliriz bunu düşünüyoruz. Bize soruyorlar, Filistin konusunu ele almaktan korkuyor musunuz? diye. Bizim Allah'tan korkmayanlardan korkumuz yok, Allah'tan korkana da saygımız sonsuz. Evet Filistin'e gidiyoruz."

Dizide rol alan Gürkan Uygun da Gazi Üniversitesinde olmaktan memnuniyet duyduğunu, "Benim olduğum yerden bakarsanız mutluluğumu anlarsınız" diye konuştu. Kenan Çoban da sözlerine dizideki rolüyle ilgili olarak, "Şu an hafızam yerinde" diyerek başladı. Üniversiteli gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Çoban, "Dizideki akıbetiniz ne olacak?" soruna, "Onu bu akşam izleyip hep birlikte göreceğiz" yanıtını verdi.

Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu da söyleşiye katıldıkları için çok mutlu olduklarını söylediler

Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support