بطل فلم وادي الدئاب

Thursday, August 30, 2012

معلومات عن ابطال مسلسل غلطة حياتي



Adı : Başay Okay
Gerçek Adı :
Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi : 22 Aralık 1976
Eğitim Durumu : Sanat Merkezi


1993 ylında Erenköy Kız Lisesinden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine devam etti.

1993-98 arasındaki hukuk öğrenimi sırasında müzik çalışmalarına başladı. TRT Gençlik Korosunda ve çeşitli gece kulüplerinde şarkı söylemeye başladı.

1998de Hukuk Fakültesindeki öğrenimini bırakıp M.S.M. tiyatro bölümüne devam etti. Aynı yıl tiyatro eğitimiyle beraber, İstanbul Üniversitesinde yarı zamanlı opera-şan bölümünde bir yıl eğitim aldı. Tiyatro eğitimi esnasında Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Hizmetçiler (J. Genet- Solange) ve Sadri Alışık Tiyatrosunda Amerikan Hala adlı müzikli oyunda rol aldı (2001). Bu dönemde Arjantin Tango çalışmaya başladı ve halen devam etmektedir.

2002de mezun olana kadar, bir yandan müzik çalışmalarına da devam etti. Birçok gece kulübü ve çeşitli organizasyonlarda jazz, müzikal ağırlıklı bir repertuarla sahne aldı. İlki 2000de olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ile C.R.R. konser salonunda konserler verdi.

2002de Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra televizyonda çeşitli reklam ve dizi olmak üzere bir çok projede rol aldı: Reklamlarından bazıları: Vestel Bishi, Cif, Demirdöküm, Tetrapak, Eti Çay Keyfi, Arstil.

Reha Erdemin yönetmenliğini yaptığı Korkuyorum Anne adlı sinema filminde rol aldı.

2006-2007 yıllarında Kadınca dergisinde yazılar yazdı ve bu yazılar dergi kapanıncaya kadar devam etti. Yazı hayatı senaryo çalışmaları ile halen sürmekte?

Müzik çalışmaları Grup Artistanbulun yanı sıra, değişik tarz ve konseptteki kişisel projelerinde de devam etmektedir.


Adı : Deniz Baysal
Gerçek Adı :
Doğum Yeri : İzmir
Doğum Tarihi : 5 Nisan 1991
Eğitim Durumu : Celal Bayar Üniversitesi


1991 yılında İzmir’de doğmuştur. 2009′da Celal Bayar Üniversitesi’nde dış ticaret eğitimi almaya başlamıştır. 10 yaşından itibaren başladığı oyunculuğa Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda halen devam etmektedir. 10 çocuk oyununda görev aldı, yanı sıra 2 tiyatro oyununda görev aldı. Hala aynı tiyatronun İsyancılar isimli oyununda Gülizar rolünü üstlenmektedir. Oyunculuğun yanı sıra çocuklara yaratıcı drama eğitimide vermektedir. Küçük yaşlarında piyano dersi almış ve müziğe olan ilgisi hala devam etmektedir.
Adı : Hilal Altınbilek
Gerçek Adı :
Doğum Yeri : İzmir
Doğum Tarihi : 1991
Eğitim Durumu :


1991 yılında İzmir’de doğmuştur. İlkokuldan itibaren çeşitli tiyatrolarda rol aldı. Çağdaş drama topluluğu ve Ali Haydar Elçığ’dan oyunculuk eğitimi aldı. 2009-2010 yıllarında MSM Actor Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. Sporla da ilgilenen oyuncu badminton oynamaktadır.

Adı : Canberk Denizli
Gerçek Adı :
Doğum Yeri : İzmir
Doğum Tarihi : 9 Aralık 1988
Eğitim Durumu :


1988 yılında İzmir’de doğmuştur. Almanya’da modellik yapmıştır. Lise öğrenimden sonra İzmir’de yaşar Üniversitesi’nde Görsel İletişim Tasarımı okudu. Desen çalışmalarının yanı sıra fotografçılığa başladı. Konak Belediye Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı. Oyuncu Başay Okay’dan tiyatro ve sinema oyunculuğu eğitimi aldı. Kısa filmlerde ve tiyatro oyunlarında oynadı.


Adı : Özben Döneç
Gerçek Adı :
Doğum Yeri : Yurtdışı
Doğum Tarihi : 6 Eylül 1983
Eğitim Durumu :


“Özben DENEÇ” 06.09.1983 Almanya doğumludur. İzmir’lidir ve İzmir’de yaşamaktadır. 2002 yılında “Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü”‘ne girmiş, 4 yıllık eğitim sonrasında 2006 yılında mezun olup aynı yıl İzmir Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. 2006 yılından 2010 yılına kadar İzmir Devlet Tiyatrosunda; “Yedi Köyün Yargıcı”, “Kafes”, “Tekrar Çal Sam”, “Aşk Öldürür” oyunlarında oynamış. 2011 yılında “Derin Sular” dizisinde “Ezgi” karakterini canlandırmaktadır.

Adı : Ceyhan Gölçek
Gerçek Adı :
Doğum Yeri :
Doğum Tarihi : 1968
Eğitim Durumu :


Ceyhan Gölçek 170 cm boyunda olup 42 yaşındadır. Ceyhan Gölçek’in kariyeri olarak bir tek Derin Sular dizisi bilinmektedir. Ceyhan Gölçek’in hobilerinden bazıları sörf yapmak , yüzmek, bisiklete binmek, dalgıçlık, sdalis , yparasutu , eskrim’dir. Ceyhan Gölçek hakkında pek bir bilgi bulunmamaktadır. Ceyhan Gölçek hakkında bilgisi olan kişiler aşağıdaki yorum kısmından yada iletişim sayfamız üzerinden bizimle iletişime geçerek Ceyhan Gölçek hakkındaki gönderdiğiniz bilgilerin bu sayfa üzerinde yer almasını sağlayarak, Ceyhan Gölçek hayranlarının da bilgi almalarını sağlayabilirsiniz.


Adı : Şükrü Özyıldız
Gerçek Adı :
Doğum Yeri :
Doğum Tarihi : 1988
Eğitim Durumu : Ege Üniversitesi İşletme bölümü


ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ 1988 yılında İzmir’de doğdu.Ege Üniversitesi İşletme bölümü son sınıf öğrencisi olan ÖZYILDIZ yıllarca çalıştığı aile şirketinden oyunculuk aşkı için ayrılıp bu meslekte kendini geliştirmek için Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio, Apo Kaya, Başay Okay ve Hülya Gülşen Irmak’tan oyunculuk eğitimi aldı. Mücadele(2009) isimli oyunda oynadı. Miller Türkiye’nin reklamında boy gösterdi. Sosyal yaşantısında çok aktif olan ÖZYILDIZ; iyi bir davul-perküsyoncu, su sporlarına, Arjantin Tangoya ve kafes dövüşlerine meraklı. Portekizde profesyonel ringlerde dövüştü ve oyunculukla ilgili çeşitli workshoplara katıldı. Şu an ise oyunculuk eğitimine devam etmekte “Derin Sular” isimli dizide “Toprak” karakterine hayat vermekte.





Adı : Alican Albayrak
Gerçek Adı :
Doğum Yeri : İzmir
Doğum Tarihi : 2 Nisan 1987
Eğitim Durumu : Lisans


1987 yılında İzmir’de doğmuştur. İlkokuldan itibaren çeşitli tiyatrolarda rol almıştır. Okul tiyatrosunda rol aldı, liselerarası tiyatroda ödül aldı. Toelf ve Tübitak dereceleri aldığı başarılı okul hayatı, 2004 yılında Süleyman Demirel üniversitesi GSF Tiyatro ve Oyunculuk Bölümüne girince yeni bir yön kazandı. 2007 yılında ABD’ye dil öğrenmeye gitti. Orada Fringling Academy’de “camera for acting” workshop’larına katıldı. Devlet tiyatrosunda stajyerliğin yanı sıra güzel sanatlar eğitimi almış oyuncularla 10 oyunda rol aldı. Şüphe dizisinde bölüm oyuncusu olarak yer aldı. Halen oyunculuk eğitimine devam etmektedir.




Adı : Güneş Köksal
Gerçek Adı :
Doğum Yeri : İzmir
Doğum Tarihi : 25 Mayıs 1987
Eğitim Durumu :


1987 yılında İzmir’de doğmuştur. 2005 yılından bu yana mağaza sorumluluğu, basın ve halkla ilişkiler asistanlığı yapmıştır. Hobileri; Masa tenisi, bowling oynamak, kitap okumak, müzik dinlemek seyahat etmek.



Share:

1 comment:

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support