بطل فلم وادي الدئاب

Monday, July 16, 2012

UTOPYALI ALİ KAPTAN, UKRALI POLAT ALEMDARالكابتن علي UTOPYALI، UKRALI بولات ALEMDAR

UTOPYALI ALİ KAPTAN, UKRALI POLAT ALEMDAR'

Utopya Turizm'in halka açılmasını duyuran yeni reklam filminde Erkan Petekkaya yer alıyor.

UTOPYALI ALİ KAPTAN, UKRALI POLAT ALEMDAR'A KARŞI (VIDEO) Yanlış duymadınız. Bir inşaat firması için kamera karşısına bu kez Erkan Petekkaya geçti. Son dönemlerin rating yıldızı olan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Ali Kaptan karakteriyle karşımıza çıkan Erkan Petekkaya, Utopya Turizm ile tanıtım filmi için anlaştı.

Erkan Petekkaya'nın bir inşaat firması için yer almış olduğu tanıtım filmi, Polat'ın tanıtmış olduğu Ukra City kadar ilgi görecek mi bilinmez. Ama bir gerçek var ki sanırız inşaat firmaları bu anlamda, yer aldığı dizi projelerinde "ağır abi" modundaki oyuncularımızla çalışmayı tercih ediyor. İşte bu tanıtım filmi de bir kanıtı olsa gerek.

Utopya turizm, "5 yıldızlı kazanç şimdi borsada!" sloganıyla çıktığı yolda halkı işletmeciliğinden kazanç ortaklığına davet ediyor. 5 yıldızlı otel ve tatil koyü Utopia World, satış gelirlerinden 3 yılda %310 büyümeye çıktığını duyuruyor. Bu kez güvenli bir sitede oturma imkanı değil; kazanç ortaklığı teklifi ile en az Polat kadar Ali Kaptan çıkartmasının bu reklam tanıtımında ikna gücü bakalım ne kadar etkili olacak hep birlikte zaman içinde göreceğiz belli ki.

İşte Utopyalı Ali Kaptan ve Ukralı Polat Alemdar...


الإعلان عن فيلم جديد لإعلان افتتاح العامة للسياحة Petekkaya اليوتوبيا إركان يقع.
الكابتن علي UTOPYALI، UKRALI بولات ALEMDAR'A ضد (فيديو) سمعت خاطئ. Petekkaya إركان، وهذه المرة لشركة البناء مرت امام الكاميرا. الفصل الدراسي الماضي حتى يتسنى للعدد النجوم هو عبارة عن سلسلة وقت مقبول واجه في شخصية الكابتن إركان Petekkaya علي، وافقت المدينة الفاضلة لترويج السياحة للفيلم.

وكان اركان Petekkaya'nın حدثت لعرض فيلم شركة بناء، وعرض بولات Ukra المدينة لن تعرف أن الكثير من الاهتمام. لكنني أعتقد أن هناك حقيقة أن شركات البناء في هذا المعنى، والمشاريع سلسلة، بما في ذلك "الثقيلة شقيق" واسطة يفضل العمل مع لاعبين. وهذا هو دليل على الحاجة لتعزيز فيلم.

يوتوبيا للسياحة الآن في تحقيق مكاسب سوق الأوراق المالية من 5 نجوم!" يدعوك للحصول على شراكة مع شعار لتشغيل الناس. جاء اليوتوبيا العالمية من فئة خمس نجوم وقرية عطلة، معلنا أن تنمو عائدات مبيعات 310٪ في 3 سنوات. هذه المرة ليس من الممكن الجلوس على موقع آمن؛ مكسب باركر شراكة مع الاقتراح حتى السلطة على الأقل لإقناع علي الكابتن ملصقا نرى مدى فعالية هذا الإعلان سوف تبدأ في وقت معا، من الواضح أننا سنرى.

وهنا القبطان وUkralı Utopyalı علي ألن باركر ...



Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support