بطل فلم وادي الدئاب

Monday, July 16, 2012

ÜNLÜ ÇİFT AŞKINI UKRA İNŞAAT REKLAMINDA İLAN EDECEKوإعلان عن الثنائي الشهير يعلن الحب للمقاولات UKRAIN

Necati Şaşmaz ile Nur Fettahoğlu ‘Kurtlar Vadisi Filistin’ filminin dışında görüntülenemedi. Şimdi çift çekecekleri reklam filmiyle bir nevi ilişkilerini ilan edecek!

ÜNLÜ ÇİFT AŞKINI UKRA İNŞAAT REKLAMINDA İLAN EDECEK

Borsacı eşi Murat Aysan ile boşandıktan sonra “Muhteşem Yüzyıl”daki rol arkadaşı Filiz Ahmet ile Maçka’da oturmaya başlayan Fettahoğlu, Şaşmaz ile ilişkisi ilerleyince de oyuncunun Anadolu Yakası’ndaki villasında taşınmıştı. Şaşmaz’ın şoförlü minibüsünü de emrine verdiği Fettahoğlu, önümüzdeki günlerde sevgilisiyle beraber Ukra İnşaat’ın reklam filminde rol alacak.

Yıllardır gelen onlarca reklam teklifini reddettikten sonra geçen yıl bir inşaat firmasının yüzü olmaya kabul eden Şaşmaz’ın rol aldığı kampanya “Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz sonunda imzayı atıyor! Daha ilk gördüğü anda etkilendiğini ve karar verdiğini dile getiren Şaşmaz, imza atmak için gün sayıyor” sloganıyla tanıtılmıştı. Daha önce Bergüzar Korel, Nefise Karatay ve Hatice Şendil gibi ünlü ve güzel kadınlarla aşk yaşayan ancak hiçbiriyle “Kurtlar Vadisi” dışında bir projede rol almayan Şaşmaz’ın Fettahoğlu ile reklam filmi çekme kararı ise duyanları şaşırttı.


Muhteşem Yüzyıl, murat aysan, filiz ahmet, nefise karatay, hatice şendil, bergüzar korel, Kurtlar Vadisi, nur fettahoğlu, ukra inşaat, necati şaşmaz عرض Fettahoğlu نور مع وادي العار "من فلسطين ولفرهامبتون خارج من الفيلم. الآن نوعا من العلاقة المزدوجة يعني مع ذلك الإعلان سيعلن الفيلم!
وإعلان عن الثنائي الشهير يعلن الحب للمقاولات UKRAIN

بعد طلاقها مع زوجته، مراد Aysan سوق الأوراق المالية "العظمى القرن" شاركت نجمة في Fettahoğlu فيليز احمد بدأت في الجلوس مع ماجكا، دائما، وقد علاقة اللاعب مع الجانب الاناضول للفيلا، انتقلت إلى أبعد من ذلك. والمخصصة للسائق الشاحنة أعطى Şaşmaz'ın Fettahoğlu، Ukra البناء، والإعلان، دور السينما في الأيام المقبلة أن تكون معه.

الإعلان عن عشرات السنين، بعد أن رفض الاقتراح في العام الماضي لتصبح وجها لشركة البناء الذين قبلوا حملة بطولة Şaşmaz'ın "التوقيع في نهاية اللاعب الشهير يلقي العار! أعجب عندما رأوا وقرروا التعبير عن معصوم الأولى، عد الأيام على التوقيع مع شعار تم الكشف عنها ". الفقراء تعليق سابق، وهاتيس Şendil الفنون كاراتي الجميلة في حب النساء، ولكن أيا باسم "وادي الذئاب" الشهيرة والجميلة الذين لم يشاركوا في مشروع خارج الفيلم التجاري مع Fettahoğlu Şaşmaz'ın أولئك الذين فوجئوا قرار الانسحاب.

القرن الرائعة، مايكل aysan، احمد السليل، كاراتي بديعة، Şendil هاتيس، وضع على الوزن، وادي الذئاب، Fettahoğlu نور، Ukra البناء، والعار
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support