بطل فلم وادي الدئاب

Friday, July 13, 2012

Seçkin bir röportajda: Ben Murad Almadar .. ve bu beni bilmem ne!


Kar, soğuk kış İstanbul'da ünlü yıldız Najati Chmaz Murad Almadar selamladı karşılama sadece sıcaklığını çözülür vermedi .. İlk Abu Dabi TV ekibi .. Seçkin bir röportajda.

Mizah duygusu ... ve yüksek yaratmak ... ve memnuniyetle karşılandı ... Bu benim hayatta ilk izlenim vardı .. ve siz onunla konuşmaya başlamak emin olun ..

Almadar .. Bildiğiniz gibi .. Toplantı sırasında, o vadi kurt hayran kitlesi varlığı ile çok mutlu olduğunu söyledi .. Ve özel bir ilgi gösterdi ve nasıl izleyicilerin görüşleri bu konuda daha fazla bilgi edinmek istedi ..

Soruları düzinelerce .. Onun hayranları hakkında daha fazla yıldız hakkında soruları cevapladı.

Necati bu anda bağlantılı olduğunu doğruladı. . Ama aile zamanı geldiğinde .. Hayatının rüyası 7 çocuk büyük bir aile olmak için .. O da iyi yemek seviyor sözlerine ekledi ..

Onun kişiliği ve karakteri mini dizi benzerliği gerçek boyutuna ilişkin soruya ise? Karakter ve kişilik bir sürü benzer Almadar vardır olduğunu yanıtladı ..

Ama ben hayatta komik rolünü görmek mümkün mü? .. Ve siyasi bir doğa çalışmaları .. umurunda mı siyasi işler mi? Hayalleriniz neler? Sosyal ağ siteleri .. Onunla temas yılında mı?

Neden başka bir eseri hayatta göremiyorum? Ve Kurtlar Vadisi gelen parça olarak var mı? Ve Facebook onun sayfası hakkında ne?

Eğer Kurtlar Vadisi'nin ilk yıldız ile Abu Dabi TV ile karşılamak için bu ve daha fazla soru bekliyor .. Najati Chmaz .. yakında.

Ve Abu Dabi TV Facebook Alsmy üzerindeki ön sayfa boyunca izleyiciler için ilk altın bir fırsat verdik .. 600'den fazla S - - ne istediklerini soruları sorma Kurtlar Vadisi'nde Mslzlem favori star .. Ve kim toplantıda onlardan bir sürü yanıtladı.

En tartışmalı dizisi .. Ünlü bir ürün yapımcısı Osman Senafe ... fazla 5 parça tarafından görülen düzenlemeleri önde gelen 2012 devam etmek için 2003 yılında yaptığı sunum başladı .. .

.. Kurtlar Bölüm V ... Raji Chmaz Vadisi PANA ortaklığı ile üretilen .. 24.664.000 Türk lirası bir maliyetle.

. Ve. Sen takip edebilirsiniz, bugünden itibaren ... 21:00 Abu Dhabi'de .. 20:00 Mekke .. bir kanalda ..... Abu Dabi ilk.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support