بطل فلم وادي الدئاب

Tuesday, July 17, 2012

Polat Alemdar’a özel koltuk ÖZEL Kurtlar Vadisi’nin kahramanı Polat Alemdar, yeni bölümlerde çok özel koltuklarda oturacak... Polat’ın yeni koltukları

Polat Alemdar’a özel koltuk ÖZEL
Kurtlar Vadisi’nin kahramanı Polat Alemdar, yeni bölümlerde çok özel koltuklarda oturacak... Polat’ın yeni koltukları moda olacak. İskender Büyük’ün koltuğu ise şimdiden moda oldu bile...


7’den 70’e hemen her yaş grubundan milyonlarca insanı ekrana bağlayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin dekorları için çok titiz bir çalışma yürütülüyor. Çekimlerin yapıldığı mekanlar özenle seçiliyor. Her ayrıntıya dikkat ediliyor... Bu ayrıntılardan birisi de Polat Alemdar ve dizinin diğer karakterlerinin kullandığı mobilyalar... Bu konuda da dizinin yapımcıları farklı farklı isteklerde bulunuyor.

Dizideki mekanların büro malzemelerini temin eden İstanbul ve Trakya Bölgesi Bürosit ve Kenzel Genel Distribütörü Tam Ofis, ürünlerin Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin önemli bir tedarikçisi durumunda. Ersin Evinç ve Mehmet Engindeniz’in ortaklığındaki firma dizinin bu sezonki mobilya ihtiyacı için önemli bir bütçe belirlemiş.



Televizyon Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Ersin Evinç, dizinin müdavimleri için bazı tüyolar veriyor. Evinç’in anlattıklarına göre dizinin ilerleyen bölümlerinde önemli sahneler var ve çeşitli nedenlerle tahrip olacak olan mekanlar yeni tasarım mobilyalarla ve büro ekipmanları ile değiştirilecek.

İŞTE POLAT ALEMDAR’IN ÖZEL KOLTUĞU

Ersin Evinç, dizinin kahramanı Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı Polat Alemdar için çok özel bir koltuk hazırlandıklarını anlattı. İnsanın kemik yapısına göre her tarafı oynayabilen bir koltuk bu. İsmi Banzai ve Japonca’da ’Çok Yaşa’ anlamına geliyor" diyen Evinç, Polat Alemdar’ın bir kaç bölüm sonra bu özel koltuğa oturacağını söylüyor.

Ayrıca dizideki bir çok mekanda kullanılan diğer mobilyalar da dizinin senaristlerinin hayal güçleri doğrultusunda tasarlanacak.

POLAT ALEMDAR’A TEKNOLOJİ OFİSİ

Polat Alemdar, Banzai isimli koltuğu kendisi için oluşturulacak yeni teknoloji odasında kullanacak. Peki bu oda ne işe yarayacak? Dizinin müdavimleri bu sorunun yanıtı için biraz beklemek zorunda.

Dizinin yeni bölümlerinde dekorların biraz daha modernleştiği gözlenebilir, özellikle koltukların farklı tarzları izleyicinin dikkatinden kaçmayacak.

İSKENDER’İN KOLTUĞU MEŞHUR OLDU


Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin müdavimlerinin unutamadığı sahnelerden birisi de İskender Büyük’ün geçen sezon son 2 bölümde Polat Alemdar’ı mekanına getirttiği sahneydi. Aslında av olan İskender Büyük olmuş ve onu oyuna getiren Polat Alemdar, mekanını basarak İskender Büyük’ü kaçırmıştı. O sahnede İskender Büyük’ün oturduğu koltuk bir hayli meşhur olmuş. Tam Ofis’in ortaklarından Ersin Evinç, "O koltuğun ismi artık İskender Büyük koltuğu oldu ve bizi arayanlar o koltuktan almak istiyorlar" diyor.

İZLEYİCİLERDEN POLAT ALEMDAR’A TAVSİYELER

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin fanatiklerinin yapımcı firmaya gönderdiği mesajlardan bahseden Tam Ofis’in ortaklarından Mehmet Engindeniz, "İzleyiciler Polat’ın yakası niye öyleydi, niye onu giydi’ gibi eleştiriler yöneltiyormuş, ona tavsiyelerde bulunanlar oluyormuş. Dizideki bir çok detayı soruyorlarmış ve hatalardan bahsediyorlarmış” diyor.

DİZİNİN SPONSORLARI MEMNUN

Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki bir çok malzemeyi sağlayan tedarikçi firmalar piyasada isimlerinin gündeme gelmesinden, dizinin jeneriğinde logolarının yayınlanmasından çok memnunlar ve bunun için ekonomik kriz demeden gerekli harcamayı yapmaktan kaçınmıyorlar.

POLAT’IN MOBİLYALARI ÇOK SATIYOR

Dizinin mobilyalarını ve ofis ekipmanlarını sağlayan Tam Ofis, Kurtlar Vadisi fanatiklerinden çok sayıda istek alıyor. Polat Alemdar ve İskender Büyük’ün koltukları bir hayli meşhur olmuş bile...


VADİ’DE SÜRPRİZLER OLABİLİR

Ekonomik kriz nedeniyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin bu sezonki bölümlerinin tehlikeyi girdiği haberleri çıksa da yapımcı firma Pana Film, yeni bölümler için yeni tasarımlar yaptırıyor. Ersin Evinç, net bir bilgi vermekten kaçınsa da bazı sürprizlerin olabileceğini ima ediyor.

Vadi’nin bazı mobilya ve ekipmanlarının Muro filminde de kullanıldığını hatırlatalım.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support