بطل فلم وادي الدئاب

Monday, July 16, 2012

Polat Alemdar klarnet çaldı






Polat Alemdar klarnet çaldı


''Gazete yazar yazete okunur!'' sloganıyla 3 yıl önce yayın hayatına başlayan haber sitesi yazete.com, 3. yaşını ''Kurtlar Vadisi'' ekibinin katıldığı bir partiyle kutladı.
Nişantaşı'ndaki Pana Holding binasındaki kutlama, ''Kurtlar Vadisi'' dizisindeki ''Polat Alemdar'' rolüyle ünlenen Necati Şaşmaz'ın salona girmesiyle başladı. Mutfak çalışanları da dahil, geceye katılan herkesle tokalaşan Şaşmaz, misafirleriyle yakından ilgilendi. Bir kameramanın kamerasını omzuna alan Şaşmaz, bir süre çekim yaptıktan sonra kendisine verilen dizüstü bilgisayarla yazete.com'un sitesine ''Yazete.com 3 yaşında'' haberinin başlığını girdi.
Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şaşmaz, yazete.com'u, merhum gazeteci-yazar Ömer Lütfi Mete'nin tavsiyesi ve vasiyetiyle kurduklarını söyledi.

Sitenin sevileceğini en başından beri bildiklerini kaydeden Şaşmaz, ''Çünkü birçok takipçimiz 'Kurtlar Vadisi' takipçisi. Bizim medyadan yansıtılmış birçok söze cevap veremediğimizi ve cevaplarımızın ancak diziden yansıtılabildiğini söylüyorlardı. Bu şikayetleri bize internetle ulaştırılıyordu. Biz de yazete sesimiz olsun istedik ve yazete sayesinde artık o mutluluğu yaşayan bir izleyici kitlemiz oldu. Artık sesleri var. Bir şey gerçek mi, değil mi bunları net öğrenebiliyorlar'' şeklinde konuştu.

Şaşmaz, fırsat bulursa günde en az yarım saatini internette harcadığını kaydederek, ''Ama bu yazete oluyor genellikle. Hangi eksiklerimiz var, nereyi düzeltebiliriz, genelde yazı işlerinde görevli arkadaşlarıma, 'şurası böyle olabilir mi?' diyorum, çünkü nihayetinde ben yazete'nin tamamen içerisinde değil, sadece bir izleyicisi olarak takip ediyorum. Bir ara işin mutfağındaydım. Köşe yazısı yayınlıyordum, ama baktım ki bana zaman kalmıyor, sadece şiirlerimi yayınlamaya başladım. Onu da bir süre sonra durdurdum'' diye konuştu.

Yazete.com'da röportajlara önem verdiklerini vurgulayan Şaşmaz, ''En son arkadaşlarımızdan biri Mehmet Akif'in torunuyla röportaj yaptı. O sırada dayanamadım ve ben de yakasından, ucundan giriverdim röportaja. Çünkü sormak istediklerim çoktu. Buna katkı diyebileceksek ben de siteye katkı yapıyorum'' dedi.
Bir soru üzerine, twitter hesabı bulunmadığını belirten Şaşmaz, ''İnternet adresi de twitter da kullanmıyorum. Hayranlarımla internet üzerinden iletişime geçmemeyi tercih ediyorum. Bunun birçok sıkıntısı var. Sizin adınıza birçok şey söylenebiliyor, size sataşmalar olabiliyor. İnternet sitelerinde güncel haberlere bakıyorum. İlgi odağım uzay teknolojileri, gökbilim ve müzik dalında araştırmalar'' şeklinde konuştu.

Şaşmaz, başka bir soru üzerine de şunları kaydetti: ''İlerde yapmamız gereken sadece Arap ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri değil, tüm dünyada ne kadaretkin olabildiğimizi göstermek. Elbette bu gücümüzle birilerinin ayağına basıyor olabiliriz. Bunun adı Hollywood, Bollywood ya da başka bir şey olabilir. Birilerinin ayağına bastığımız için bazı nedenlerle geri çekilme durumları yaratılabilir. Bizler de burada elimizden geldiğince mücadelemizi verip, tüm dünyaya inşallah eserlerimizi daha kaliteli sunmak için çaba sarf etmemiz gerektiğini söylüyoruz. Bunun için elimizden ne gelirse yapacağız.''
-
''Amacımız, eserimizi kaliteli şekilde ortaya koymaktı''-
''Kurtlar Vadisi Filistin'' filmi gösterimdeyken kendilerine bir baskı yapılmadığını söyleyen Şaşmaz, şöyle devam etti:
''Sanırım özellikle suskun kalındı ki, aşırı seyredilme olmasın diye. O dönemde de hatırlarsanız Arap ülkeleri bir Arap baharı yaşadı. Bizim girebileceğimiz tüm sinema salonları artık belki de korunma ve savunma amaçlı olarak kullanılıyordur. O yüzden pek sinemada seyredilemedik. Yapımcımız İsrail'e sokulmadığı gibi, İsrailli sinema salonu sahipleri de kendi salonlarında filmi yayınlatmadı. Ama önemli değil. Amacımız eserimizi en kaliteli şekilde ortaya koymaktı. Onu da ortaya koyduk.''
Yazete.com Genel Yayın Yönetmeni Adnan Erdoğan da bugün aynı zamanda kendi doğum günü olduğunu söyledi.

Ömer Lütfi Mete'nin oğlu Ali Buhari Mete ise yazete'nin ilk göz ağrısı olduğunu vurgulayarak, ''Çünkü editöryal anlamda ilk çalışmayı burada yaptım. Necati Bey'e beni buraya aldığı için teşekkür ediyorum. İnsanları yönlendirmeye değil, bilgilendirmeye gayret ettik. Tabii rahmetli babamın Türk medyasındaki özgün duruşu bizim için ilham kaynağı oldu. Onu da tekrar rahmetle anıyorum. Ne mutlu bana ki, bu kadargüzel dostlar bıraktı'' diye konuştu.
Konuşmaların ardından Şaşmaz, Ali Buhari Mete ve Adnan Erdoğan, 3. yaş pastasının mumlarını alkışlar eşliğinde üfledi.
Gecede Necati Şaşmaz, ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı ile düet yaptı. İkili, klarnetleriyle ''Burası Muştur'', ''Happy Birthday'' ve ''Deli Gibi Sevdim'' şarkılarını çaldı.
Çağrı, Şaşmaz'ın müzik aletlerinde çok yetenekli olduğunu ve sadece klarnet değil, saksafon, keman ve kanun da çaldığını söyledi.

Geceye, ''Kurtlar Vadisi'' dizisinin oyuncuları Seda Yıldız, Görkem Sevindik, Hakan Boyav, Sema Şimşek, Emin Olcay, Kenan Çoban, Erhan Ufuk, Cahit Kayaoğlu, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, ''Bir Kadın Tanıdım'' dizisinin oyuncuları Ali Buhara Mete, Savaş Özdemir; ''Kurt Kanunu'' dizisinden Ümit Acar, İlker Kızmaz, Ali Başar ile yazar Ahmet Turgut, Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Ekici'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. لعبت ألن باركر الكلارينيت


وذكرت صحيفة'' يكتب yazete قراءة!'' الشعار منذ ثلاث سنوات، والتي بدأت البث أخبار موقع yazete.com، 3 '' سن حضر'' وادي الذئاب فريق احتفل مع طرف.
بانا القابضة احتفال نيسانتاسي بناء،'' وادي الذئاب'' دور'' سلسلة بدأت'' ألين الشهير بولات Şaşmaz'ın نجاتي في القاعة. عمال المطبخ، بما في ذلك كل من شارك في tokalaşan الليل دائما، والضيوف بشكل وثيق. دائما، وكاميرا مصور على منطقة الكتف، والكمبيوتر المحمول المعطاة له لفترة من الوقت بعد اطلاق النار yazete.com الصورة موقع أخبار، عنوان الإدخال'' Yazete.com 3 سنوات من العمر.
وقال ثابت، ثم الإجابة على أسئلة من الصحفيين، يو yazete.com '، وعلى توصية لوقت متأخر من عمر vasiyetiyle ميتي لطفي وضعت الكاتب والصحافي،.

دائما، عرفوا منذ البداية أن نحب موقع لاحظت، لأن'' 'وادي الذئاب' takipçimiz العديد من أتباعه. انعكس في وسائل الإعلام ليست قادرة على الاستجابة لكثير من كلماتنا وإجاباتنا، لكنها قالت مجموعة yansıtılabildiğini. هذا هو الإنترنت نحن ulaştırılıyordu الشكاوى. أردنا أيضا أن يكون أصواتنا وyazete yazete ذلك بفضل جمهور للجمهور انه كان يعيش في سعادة. الآن هناك أصوات. واحدة من الشيء الحقيقي، لا يمكن أن صافي تتعلم منهم'' قال.

دائما، وجدت فرصة لانقاذ ما لا يقل عن نصف ساعة تنفق على الإنترنت،'' ولكن هذه هي عادة yazete. هناك عيوبا، أينما يمكنك تصحيح، أصدقائي عادة تهمة مقال افتتاحي، "قد يكون هذا هو الحال المجلس؟" أقول، لأن في النهاية، أنا تماما في yazete'nin، ليس فقط باعتبارها من أتباع وأنا أتابع. Mutfağındaydım مصنف المتوسطة. ونشرت الرسالة في الزاوية، لكني لا يعطيني الوقت رأيت أنني بدأت فقط بنشر قصائد. بعد فترة توقف، وقال''.

معصوم Yazete.com "وإذ يشدد على أن أهمية لقاءات،'' وذلك في مقابلات كان آخرها من أصدقائنا أحفاد محمد عاكف. في ذلك الوقت، وأنا لا يمكن أن تقاوم ذوي الياقات البيضاء، في نهاية giriverdim مقابلة. ما أريد أن أسأل، لأن هناك العديد من. المساهمة في المساهمة في هذا الموقع وأنا أشعر به، وقال'' diyebileceksek.
في مسألة ما، والتغريد حساب، وذكر معصوم،'' أو لا تستخدم تويتر وعنوان إنترنت. فما استقاموا لكم فاستقيموا يفضلون عدم عبور في اتصال مع المشجعين على شبكة الانترنت. لديه نقص في العديد. أشياء كثيرة Söylenebiliyor نيابة عنك، يمكنك sataşmalar. وأتطلع في موقع على شبكة الإنترنت، وآخر الأخبار. تركز الاهتمام في مجال تكنولوجيا الفضاء والفلك ومجال البحوث والموسيقى وقال''.

دائما، وقال الآخر على سؤال:'' يتعين علينا القيام به في المستقبل فقط للدول العربية، والجمهوريات التركية، ولكن في جميع أنحاء العالم لإظهار مدى كفاءة أننا يمكن أن يكون. بالطبع، يمكن أن يطبع قدم شخص ما يكون قوتنا. وهذا ما يسمى هوليوود وبوليوود، أو أي شيء آخر قد يكون. تهيئة الظروف لانسحاب بعض من الأسباب التي تجعلنا اضغط قدم أحد الاشخاص. نحن نكافح بقدر ما نعطي هنا، وآمل أن العالم كله أقول لك أننا يجب أن تسعى الى توفير نوعية أفضل من أعمالنا. للقيام بذلك وسوف نفعل ما يأتي.''
-
'' هدفنا هو تحديد طريقة تحفة جودة'' -
وقال طباعتها، فلسطين،'' الفيلم'' وادي الذئاب تم إخبار gösterimdeyken دائما:
'' أعتقد أنه من أكثر سمكا، صامت خصوصا، لئلا التقييم المفرط. الدول العربية أيضا أن نتذكر أن الوقت عاش في الربيع العربي. الآن ربما يمكن أن ندخل الحماية لدينا وتستخدم جميع صالات السينما لأغراض دفاعية. الكثير من seyredilemedik السينما. كما زحف Yapımcımız اسرائيل، الإسرائيلي صالات السينما في القاعات الخاصة بهم yayınlatmadı فيلم. ولكن لا يهم. كان هدفنا للحفاظ على تحفة من أعلى مستويات الجودة. وضعنا له بالخروج.''
وقال محرر في Yazete.com رئيس اردوغان اليوم ان عدنان ميلادهم في نفس الوقت.

علي بخاري هو ابن عمر لطفي yazete'nin ميتي ميتي مؤكدا أن ألم في العين الأولى،'' لأنني لم هنا، والعمل الأول في معنى التحرير. نجاتي بك، وشكرا لكم لاتخاذ لي هنا. توجيه الناس، ولكن سعينا لإبلاغ. بالطبع، لقد كان موقف والدي الراحل الأصلي من وسائل الاعلام التركية مصدر إلهام بالنسبة لنا. دفع الجزية مرة أخرى له مع رحمة. لحسن الحظ بالنسبة لي، ومع ذلك، قدم أصدقاء جيدة كثيرا، وقال''.
وبعد كلمات معصوم، وعدنان علي بخاري ميتي اردوغان، 3 فجر الشموع على كعكة، يرافقه سنوات التصفيق.
العار في الليل، ودويتو مع الفنان الشهير الكلارينيت سيركان Cagri. الثنائي، ويتألف klarnetleriyle'' إنه''،'' عيد ميلاد سعيد'' و'' مجنون'' الأغاني لعبت على هواه.
وقال ان المكالمة، Şaşmaz'ın هو موهوب جدا، والأدوات الموسيقية، وليس فقط على الكلارينيت، ساكسفون، الكمان، ولعب في القانون،.

ليلة،'' سلسلة من وادي'' لاعبي الذئاب سيدا يلدز، Sevindik Görkem، Boyav هاكان، سيمسك سما، Olcay امين، الراعي بوب، الأفق ارهان، جاهيت المكورات العنقودية الذهبية إبراهيم Kalaycıoğlu،'' عرف علي بخارى ميتي 1'' امرأة من سلسلة ، الحرب اوزدمير،'' أكار أوميت كورت القانون'' سلسلة، ايلكر تكون غاضبة، والكاتب أحمد تورغوت البصر علي، الأستاذ د. وحضر المدير الاقليمي للأنباء الأناضول Tarhan نفزات وكالة والعديد من الضيوف، بما في ذلك اكيجي مصطفى.
Share:

1 comment:

  1. Bu ben Arapça veya Fransızca yazabilirsiniz aue olduğunu; lutfen

    ReplyDelete

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support