بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, July 11, 2012

Erdoğan: İsrail, ". Barış için tehlike"Erdogan: Israel. "Threat to peace"

İsrail-Türk ilişkilerinin güçlü gerilimler ise İsrail, şu anda Ortadoğu'da "barış için ana tehdit" olduğunu Paris'e yaptığı ziyaretin başında Çarşamba günü Türk Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan.

Ve Türk Başbakanı ekonomik işbirliği, güvenlik ve pozisyonları Avrupa Birliği ve İran nükleer dosyasına Türkiye'nin üyeliği halen Paris ve Ankara aralıklı olan kültürel zaman görüşmek üzere Salı akşamı Paris'te geldi.
O Roissy Erdoğan, Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Sekreteri Pierre Lellouche havaalanında karşılandı.
Ziyareti Fransa'da Türkiye'nin kültürel sezon sonuçla, şirketlerin başkanları yanı sıra Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve Başbakan Francois Fillon, bir araya gelecek Türk Başbakanı, örtüşmektedir.
Kültürel bir dizi etkinlik Versailles Sarayı'nda akşam Türk Başbakanı katılacağı bekleniyor "iki tarafından" bir müzik grubu ile sonuçlandırmak için, seksen Fransız şehirde geçen yazdan bu yana vardı.
Fransa'nın Türkiye'de ikinci yatırımcı olduğu göz önüne alındığında, ekonomik işbirliği görüşmeleri, Erdoğan'ın yanı sıra, özellikle PKK'ya karşı, terörizmle mücadelede önemli bir noktası olacaktır.
Tartışmalı konularda önlemek için bir arzu gösterir Erdoğan ve Sarkozy arasında herhangi bir basın toplantısında, Çarşamba ilan etmedik, ben ziyareti öncesinde Türk gazetesi Hürriyet yakaladı.
2008 yılının Temmuz ayında Fransa'ya Erdoğan'ın son ziyaret Akdeniz Birliği zirvesine katılmak için, ancak o zamandan beri ilişkiler bazı ilgisizlik olmuştur.
Sarkozy, 2005 yılında Ankara ile üyelik müzakerelerine başlayan Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyeliği, karşı çıkıyor. Erdoğan'ın konumu ile ters yansıtır. Erdoğan Salı Le Figaro gazetesinde yayınlanan bir röportajda şunları söyledi: "Biz Avrupa Birliği üzerinde bir yük olmak istemiyorum Biz bu yükün bir kısmını almak istiyorum.".
Fe onu terk etmeye zorlamak için İran'a yeni yaptırım Türkiye dahil BM Güvenlik Konseyi, şu anda üye devletlere Paris ikna etmeye çalışıyor iken, nükleer tartışmalı, hala "diplomatik yollarla" Devam etmek için Erdoğan için çağırır.
O, Fransızca dahil olmak üzere, Tahran'a yaptırımlar uygulanmasına karar verdi Erdoğan, ilk ihlal olduğuna işaret etti. Ile iyi ilişkiler kurmak niyetinde hakkında bir Fransız gazetesi ile ifade "sevgili arkadaşım (Cumhurbaşkanı Mahmud) Ahmedinejad."
Bu şu anda Ortadoğu'da barış sürecinin yeniden başlamasını, görüşmelerde bir başka önemli konu tutun beklenmektedir Erdoğan ise Türkiye ile İsrail arasındaki gergin ilişkiler, Ankara'da 2008 yılında Tel Aviv ve Şam arasındaki dolaylı görüşmelerde arabuluculuk rolünü oynadı sonra. Strong tensions in the Israeli-Turkish relations in Israel, the Middle East right now, "the main threat to peace" at the beginning of his visit to Paris that the Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan on Wednesday.

And the Turkish prime minister for economic cooperation, security, and the positions of the European Union and the Iranian nuclear dossier to Paris and Ankara, Turkey's membership is still a cultural gap when the arrived in Paris on Tuesday evening to discuss.
Erdogan O Roissy, Secretary of State for European Affairs Pierre Lellouche met at the airport.
Visit to Turkey's cultural season in France result, as well as heads of companies President Nicolas Sarkozy and Prime Minister Francois Fillon on Wednesday, will meet with Turkish Prime Minister, overlap.
Cultural Palace of Versailles, a series of events attended by the Turkish prime minister is expected to dinner, "both sides" to conclude with a musical group, there were eighty French city since last summer.
Given that the second investor in Turkey, France, economic co-operation negotiations, Erdogan, as well as, in particular against the PKK terrorism, the fight will be an important point.
Indicates a desire to avoid controversial issues between Erdogan and Sarkozy in any press conference, did not announce Wednesday, I caught before the visit the Turkish newspaper Hurriyet.
Erdogan's recent visit to France in July 2008 to join the Mediterranean Union summit, but since then relations have been some apathy.
Sarkozy, in 2005 Turkey began accession talks with Ankara joining the European Union, opposes. Erdogan's position reflects the opposite. Le Figaro newspaper in an interview published Tuesday, Erdogan said: "We do not want to be a burden on the European Union, we would like to receive a portion of this burden.".
Fe, the new sanctions on Iran to force them to leave her, including Turkey, the UN Security Council member states are currently trying to persuade Paris, while the nuclear controversial, it is still "diplomatic means" a call to Erdogan to continue.
O, including French, has decided to impose sanctions on Tehran, Erdogan pointed out that the first violation. Intend to establish good relations with a French newspaper about the phrase "my dear friend (President Mahmoud) Ahmadinejad."
This is currently the resumption of the Middle East peace process, Erdogan is expected to hold talks in another important issue strained relations between Turkey and Israel, indirect talks between Ankara and Damascus to Tel Aviv in 2008, then played the role of mediation.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support