بطل فلم وادي الدئاب

Friday, June 22, 2012

معلوامات عن ميماتي الحقيقي حزب العمال الكردستاني هو اطلاق النار على كاكيسى"PKK Çakıcı'yı vuracaktı


"PKK Çakıcı'yı vuracaktı.."

* Nis polisi Aleattin Çakıcı ile koruması Muradi Güler'in tutuklanmalarından bir gün önce sahilde joking yaparken Mercedes bir araç içinde üç Kürt tarafından takip edildiğini, Muradi Güler'in takibi fark edip silahına davrandığı sırada üç kişinin otomobile binerek kaçtıklarını saptadı. PKK kaynakları ise "Bizim Çakıcı ile bir alışverişimiz yok. Çakıcı zaten para tahsil işleriyle uğraşan devlet içindeki çetenin bir elemanı. PKK'nın böyle bir operasyonla ilgisi olamaz" dediler.

* Çakıcı'yı yakalama operasyonu Pazartesi günü saat 11.20 de yapıldı. Park otelin üç köşesine yerleştirilen üç tane kiralık otomobil kaçış yolllarını kapadı. Taksiciler çekici çağırıp bu otomobilleri taşıtmak isterken sivil polisler ortaya çıktı ve Park otele girip resepsiyonda hesap ödemek isteyen Aslı Fatoş Ural ile lobide beklemekte olan Aleattin Çakıcı ve Muradi Güler'in koluna girip götürdüler. Otel personeli bile ne olduğunu anlayamadı. Silah çekilmedi, direniş olmadı, çok sessiz bir operasyon gerçekleşti.

* Aslı Ural'ın annesi ve teyzesi önceki akşam geç saatlerde bankacı Cıngıllıoğlu'nun özel uçağıyla Nis'e geldiler. Hangi havaalanına indikleri dahi belirlenemeyen anne Canan Yaka kızın saklandığı muhtemelen İtalya veya Monako sınırındaki bir yere götürüldüler. Canan Yaka basın ve Türk adli makamlarının kendilerini rahat bırakmayacaklarını hesaba katarak kızını Türkiye'ye götürmek istemediği öğrenildi.

Ali H. YURTSEVER / NİCE

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Aleattin Çakıcı'nın Nis polisince yakalanmadan bir gün önce PKK tarafından takip edildiği, "muhtemelen kaçırılmak veya vurulmak istendiği" saptandı.

Nis polisi Çakıcı'yı izleyen Kürt'lerin kimlikleri konusunda bir açıklama yapmak istemezken PKK kaynakları ise "Bizim Aleattin Çakıcı ile bir alışverişimiz yok. O zaten devlet içindeki çetenin para tahsil işlerine bakan biri. Bizim o'nu takip etmemiz veya kaçırmamız söz konusu değil. Bu operasyonla bizim herhangi bir ilişkimiz olamaz" şeklinde konuştular.

Nis asayiş ve organize suçlar dairesi ajanlarının Monako sınırından Fransa'ya girişinden itibaren sürekli gözetim altında tuttuğu Çakıcı, koruması Muradi Güler ve sevgilisi Aslı Ural'ın sahil yolunda joking yaparken Mercedes bir otomobil'den inen üç Kürt tarafından izlendikleri, olayı farkeden koruma Muradi Güler'in silahına davranmasından sonra üç kişinin otomobile binerek kaçtıklarını saptayan Nice polisi ikinci günü sessiz bir operasyonla Çakıcı ve beraberindekileri tutukladı.

Pazar günü Nice'e gelip dört yıldızlı Park otele yerleşen Çakıcı, Muradi Güler ve Aslı Ural önceden rezervasyon yaptırmadılar. 322 nolu çift kişilik odada Aleattin Çakıcı ile Aslı Ural, 611 nolu tek kişilik oda da ise Muradi Güler kaldı. Oteldeki kayıt, pasaportu gerçek olan Aslı Fatoş Ural adına yapıldı. Çift kişilik oda için 850.- tek kişilik oda için 750 Frank hesap ödendi. Pazartesi günü otelden ayrılmadan kısa bir süre önce tutuklandıklarında Aslı Ural resepsiyonda hesabı ödüyordu. Kredi kartı kullanılmadı ve otel hesabı peşin para ile ödendi.

Buarada, otelde tadilat çalışmaları yapıldığı için resepiyon ve lobiyi gözetleyen kameraların çalışmadığı, Çakıcı'nın yakalanmasına ilişkin herhangi bir görüntü kaydı bulunmadığı belirtildi. Otel meneceri Otmann Ben Abdullah, olayla ilgili hiçbir bilgiye sahip olmadıklarını, sık sık Türk müşterilerin otelde kaldığını, isminin Aleattin Çakıcı olduğunu gazetelerden öğrendiği kişiyi de herhangi bir Türk müşteri olarak kabul ettiklerini söyledi.

SESSİZ OPERASYON

Park otel önündeki taksicilerin tanık olduğu operasyonu, isminin açıklanmasını istemeyen bir görgü tanığı şöyle anlattı;

"Pazartesi günü sabahı taksi durağının da bulunduğu Park otelin üç köşesine plakaları 51 ile son bulan üç tane kiralık otomobil parketti. Taksi durağına girişi önledikleri için çekici çağırdık. Tam çekiciye yüklenecekleri sırada ortaya çıkan bazı sivil şahıslar kimliklerini gösterip polis olduklarını söylediler ve bizim olay yerinden uzaklaşmamızı istediler. Birkaç dakka içinde de otele girip iki erkek ve bir kadınla birlikte çıkarak otomobillere binip uzaklaştılar. Bir çatışma veya direniş olmadı, otelden kolkola çıktılar, ne olduğunu biz de anlayamadık. İkinci günü Park otelde yakalanan kişilerin Türk mafyasına mensup olduklarını gazetelerde okuduk."

BANTLAR VE KREDİ KARTLARI

Aleattin Çakıcı ve beraberindekilerin eşyalarına da ilk gün el koyan ve Adliye sarayında inceleyen Nis Asayiş ve Organize Suçlarla Mücadele dairesi kişisel eşyalarını kendilerine iade ettiğini açıkladı. Sorgulamaya bizzat giren komiser Ruvert, "Çakıcı'nın eşyaları arasında 10 bin dolardan fazla nakit para bulunduğunu, ses veya görüntü bandı bulunmadığını" söyledi.

Aleattin Çakıcı'nın yakalanması sırasında cebinde "birkaç tane kredi kartı bulunduğunu" da belirten komiser Ruvert, "soruşturma safhasında olduğumuz için bu kredi kartlarının hangi şirketlere ait olduğunu, ödemelerinin hangi bankalardan yapıldığını açıklayamayacağını" kaydetti.

ANNE VE TEYZE NİCE'TE

Önceki gün serbest bırakılan ve teyzesinin kocası italyan asıllı Mario tarafından hapisheneden alınan Aslı Fatoş Ural'ın annesi Canan Yaka ile teyzesi de önceki gün bankacı Cıngıllıoğlu'nun özel uçağıyla Nice'e geldiler. Nice havaalanından gizlice alınan Canan Yaka'nın Monaco veya İtalya sınırında bilinmeyen bir yerde saklanmakta olan kızının yanına götürüldüğü sanılıyor. Aslı Fatoş Ural'la görüşmek istediğimiz yolundaki mesajımıza telefonla yanıt veren Çakıcı'nın yakın dostu Yüksel Çağlar, "Aslı'nın çok yorgun olduğunu, bir süre dinlendikten sonra Aleattin Çakıcı'nın da onay vermesi halinde basın mensuplarıyla görüştürülebileceğini" söyledi.

Buarada Nice'e gelen Çakıcı'nın kardeşi ve Türkiye'deki avukatı da Nice cezaevindeki Aleattin Çakıcı ile görüşebilmek için savcılık nezdinde teşebbüse geçtiller. Adli makamlar yakın kan bağı olması hesabıyla kardeşinin Çakıcı ile görüşebileceğini söylediler.


ن كاكيسى حزب العمال الكردستاني لاطلاق النار."

* نيس حددت شرطة حماية المرادي مع السيد جولر tutuklanmalarından Aleattin المزاح في يوم واحد الشاطئ قبل في سيارة مرسيدس في حين يجري اتباعها من قبل ثلاثة الكردية، جولر تتبع المرادي مع الاعتراف والتمثيل سلاح الرجال الثلاثة فروا من ركوب السيارة. مصادر حزب العمال الكردستاني، "نحن لا alışverişimiz مع كاكيسى. كاكيسى جمعت بالفعل شؤون المال للدولة في التعامل مع عنصر من عناصر هذه العصابة. حزب العمال الكردستاني لا يمكن القيام بمثل هذه العملية"، وقال لها.

وقد أجريت أيضا * 11:20 صباحا من يوم الاثنين عملية القبض على كاكيسى. وضعت في ثلاث زوايا الفندق موقف للسيارات لمدة ثلاثة الايجار الهروب اغلاق yolllarını. تنقل هذه السيارات للشرطة المدنية في حين تحاول الاتصال سائقو سيارات الأجرة وبدا جذابا وبارك دخلت بهو الفندق مع مكتب الاستقبال، الذي كان ينتظر في أسلي فاتوس الأورال الذين يرغبون في دفع الحساب Aleattin كاكيسى وجولر المرادي استغرق ذراعها. ويمكن حتى لموظفي الفندق لا يفهم ما هو عليه. لم يتم اطلاق النار من الأسلحة، والمقاومة لم، كانت عملية هادئة للغاية.

وجاءت والدة المصرفي وCıngıllıoğlu'nun عمة وقت متأخر من مساء اليوم السابق الاورال، على متن طائرة خاصة في نيس: * طول. لا يمكن الكشف عنها حتى هبطت في المطار والتي يتم تخزينها في والدتها الياقة كانان اتخذت على الأرجح إلى مكان على الحدود بين إيطاليا أو موناكو. مريح مع الصحافة والسلطات القضائية التركية bırakmayacaklarını الياقة كانان، مع الأخذ في الاعتبار لا تريد ابنته تعلمت قيادة السيارة في تركيا.

علي ه. وطني / نيس

كاكيسى اسم شهرة في العالم Aleattin الشرطة السرية القبض قبل يوم واحد وأعقب أبريل من قبل حزب العمال الكردستاني "، وكان القصد من المحتمل أن يكون خطف أو ضرب" على التوالي.

أبريل إلى الإدلاء ببيان حول هوية الأكراد لا يريدون لمتابعة مصادر في الشرطة كاكيسى من حزب العمال الكردستاني، "نحن لا alışverişimiz Aleattin مع كاكيسى. جمعت قام بالفعل بالعمل في الشؤون المال من وزير الدولة في واحد من عصابة. بنا أن يتبعه أو لا يعني أننا أخطأت. يمكن أن يكون لدينا أي علاقة مع هذه العملية "، كما تحدثوا.

أبقى عملاء للنظام العام والمنظمة وكالة الجريمة في نيسان في كاكيسى موناكو تحت مراقبة مستمرة من الحدود دخول إلى فرنسا، وحماية جولر المرادي وعشيقها في سيارة مرسيدس في حين يمزح otomobil'den طول الاورال على الطريق الساحل من قبل ثلاثة الكردية "لا تشوبه شائبة جولر المرادي حماية يلاحظ الحدث، قد تتعامل السلاح وفروا بعد ذلك في ثلاثة اشخاص يستقلون سيارة يكشف الشرطة ألقت القبض على نيس يوم الثاني على كاكيسى عملية هادئة والوفد المرافق.

كاكيسى تأتي إلى نيس يوم الاحد استقر في فندق بارك من فئة الأربع نجوم، وحجز في المرادي مسبقا جولر yaptırmadılar والاورال عسلي. غرفة مزدوجة مع Aleattin السيد طول 322 رقم: الأورال، ورقم 611 في جولر المرادي بقي أيضا واحدة. تسجيل في الفندق، وهو جواز سفر حقيقي فاتوس في طول اسم الاورال. تم دفع 750 فرانك لحساب غرفة مفردة - غرفة مزدوجة لل850. قبل وقت قصير من إلقاء القبض يوم الاثنين، وترك طول استقبال الفندق الاورال دفع الحساب. مع دفع المال سلفا، وعدم استخدام الفندق حساب بطاقة الائتمان.

الدخول هنا، حيث يعمل في ترميم الفندق واللوبي مراقبة الكاميرات لتشغيل resepiyon، كاكيسى التقاط أي صورة على عدم وجود تسجيل المحدد. مدير الفندق Otmani بن عبد الله، لم يكن لديهم أي معلومات عن الحادث، وغالبا ما تترك الزبائن التركية في الفندق، في اسم أي شخص قال انه علم من الصحف التي Aleattin كاكيسى اعتبروا الأتراك كعميل.

QUIET OPERATION

وكان فندق بارك في الجبهة من سائق سيارة أجرة وشهدت هذه العملية، وقال أحد شهود العيان الذي طلب عدم نشر الاسم؛

"وفي صباح يوم الاثنين، بما في ذلك توقف سيارة أجرة في فندق بارك التي انتهت مع ثلاثة من 51 لمدة ثلاثة ركن سيارة Parkett لوحات للإيجار. لمنع الدخول الى محطة سيارات الأجرة، ودعا لذلك نحن جذابة. حملت إلى كامل عندما سحب الشاحنة التي قالت الشرطة قد تنشأ من غير الأطراف إلى إظهار هويتهم، ونحن البقاء بعيدا عن الساحة أراد. بضعة تذهب إلى دكا من الفندق مع امرأة من كل اثنين من الرجال وسيارات ركوب بعيدا. المقاومة في صراع أم لا، فإن الفندق ذراع في ذراع النواتج، لم نتمكن من فهم ما هو عليه. 2 بارك يوم في الفندق نقرأ في الصحف انهم ينتمون الى أشخاص القبض على المافيا التركية ".

عصابات وبطاقات الائتمان

أعلن كاكيسى ومرافقيه في اليوم الأول من ممتلكاتهم Aleattin مصادرة والجريمة المنظمة وزارة العدل والنظام العام قصر أبريل الشخصي أن المتعلقات الشخصية عاد لهم. Ruvert الذين يشككون شخصيا المفوض، "أكثر من 10 ألف دولار نقدا، والبضائع التي كاكيسى، هناك الصوت أو شريط الفيديو،" قال.

كاكيسى Aleattin جيب أثناء الاعتقال، "هناك بطاقات الائتمان قليلة"، مشيرا الى ان Ruvert المفوض، "مرحلة التحقيق، والتي شركات بطاقات الائتمان التي ننتمي إليها، والمدفوعات التي تتم في البنوك لا يمكن أن يفسر،" قال.

لطيف الأم والعمة

جاء المصرفي والدة كانان Cıngıllıoğlu'nun طائرة خاصة الياقة مع خالتها وعمته صدر في اليوم السابق من قبل زوجها، والايطالية المولد طول hapisheneden فاتوس ماريو تلقى في اليوم السابق في الاورال، إلى نيس. ياكا موناكو أو نيس كانان مطار اتخذت سرا يختبئ في إيطاليا مع ابنتها بالقرب من الحدود وتم نقله الى مكان مجهول يعتقد. المدة: الاستجابة إلى آخر عبر الهاتف على الطريقة التي نريد لمناقشة فاتوس Ural'la كاكيسى صديق يوكسل العصور وثيق "، أسلي هو متعب جدا، وبعد الاسترخاء لفترة من الوقت والحصول على موافقة أعضاء görüştürülebileceğini الصحافة Aleattin كاكيسى" قال.

الدخول هنا إلى نيس كاكيسى الأخ من السجن في تركيا وAleattin نيس كاكيسى لاجراء محادثات مع محاميه لملاحقة من قبل المؤسسة geçtiller. السلطات القضائية وقال روابط الدم وثيق مع السيد görüşebileceğini حساب شقيقه.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support